algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

Les activitats del Dia de les Illes Balears a Menorca donen el protagonisme a la cultura i la tradició

La posada en valor de la cultura i la tradició de les Illes Balears i de Menorca en particular serà un dels denominadors comuns de les activitats del Dia de les Illes Balears, que es commemora el proper primer de març, programades a Menorca. El director general de Relacions Institucionals i Acció Exterior, Josep Claverol, juntament amb la presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, i amb el conseller insular de Cultura i Educació, Miquel Àngel Maria, han presentat el programa d’activitats aquest matí a la seu del Consell Insular de Menorca.

«En aquesta diada, consolidam la descentralització de les activitats», ha indicat Claverol, qui també ha destacat que durant aquesta legislatura «s’ha apostat per involucrar, al màxim possible, els consells i els ajuntaments». Així mateix, ha destacat que s’ha donat un impuls a l’intercanvi, perquè totes les illes acullin activitats o artesans provinents de les altres illes.

En aquesta edició del Dia de les Illes Balears, s’ha incrementat la dotació per als consells insulars, per tal de dotar-los de més autonomia organitzativa. A més, tal com ja es va fer en altres edicions, s’ha treballat de manera coordinada amb els consells, per configurar un programa atractiu, coherent amb allò que es commemora, integrador i representatiu de la diversitat i els interessos comuns de la ciutadania de les Illes Balears. A més, també es potencien activitats de foment de valors com el “Futbol per la igualtat”, que es farà a totes les illes. Pel que fa a l’intercanvi d’activitats, Menorca rebrà els geganters de Mallorca i d’Eivissa i també comptarà amb un correfoc en què hi particparan colles de dimonis de Mallorca. Pel que fa a les activitats menorquines que es duran a terme a altres illes, destaquen la participació dels cavalls de Menorca en les activitats que es duran a terme a Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.