algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Mallorca disposarà de més horaris de tren durant la nit de Cap d'Any

Serveis Ferroviaris de Mallorca comptarà amb trens de matinada durant la Nit de cap d'any. | E.P.

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ha habilitat horaris especials durant les festes de Nadal i, com a principal novetat, l'empresa pública ha habilitat serveis durant la matinada de la nit de Cap d'Any, a les línies Palma-Sa Pobla i Palma-Manacor.

Així mateix, el servei començarà a funcionar a l'01.00 hores amb el primer servei des de Palma cap a Manacor i Sa Pobla i continuarà durant tota la matinada en tots dos sentits amb una freqüència d'un tren cada hora i mitja aproximadament, segons ha informat la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat aquest dissabte.

Respecte als dies 24 i 31, la diferència respecte a l'horari habitual és que el servei d'horabaixa finalitzarà abans; pel que l'última sortida des de Palma cap a Manacor s'efectuarà a les 20.10 hores i, en sentit contrari, a les 20.24 hores. L'última sortida de Palma cap a Sa Pobla es produirà a les 19.40 hores i a les 20.07 hores en sentit invers.

En relació al dia de Nadal, el servei quedarà reduït a vuit trajectes en cada sentit en les dues línies. El primer tren des de Palma cap a Manacor partirà a les 8.10 hores i a les 8.40 hores cap a Sa Pobla.

En aquesta línia, la primera sortida des de Manacor cap a Palma es produirà a les 9.24 hores i a les 10.07 hores de Sa Pobla cap a Palma.

A més, dia 1 de gener hi haurà en servei un total de deu trens en cada sentit. Així, el primer servei sortirà des de Palma cap a Manacor a les 6.10 hores, mentre que la primera sortida cap a Sa Pobla serà a les 06.40 hores.

En sentit contrari, el primer tren de Manacor cap a Palma partirà a les 7.24 hores i a les 8.07 hores des de Sa Pobla. Finalment, el dia 26 el servei serà l'habitual d'un dia festiu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.