nubes dispersas
  • Màx: 18.27°
  • Mín: 13.93°
18°

Més de 100.000 euros en premis als guardons a l’excel·lència pedagògica Baldiri Reixac

Els Premis Baldiri Reixac de la Fundació Carulla arriben a la 40ena edició amb més de 60 premis valorats en més de 100.000 euros.

Escola Baldiri Reixac

La Fundació Carulla aposta per projectes transversals d’escola que promoguin la renovació pedagògica i que estiguin compromesos amb la llengua catalana i la fomentin com a expressió de pensament, d’intercomprensió de la diversitat cultural i de comunicació per a la cooperació.

Hi haurà un total de 12 premis per a la concepció, el desenvolupament i l’aplicació d’un projecte de centre, que s’atorgarien de la següent manera:

- Sis premis a projectes que estimulin la transformació educativa i utilitzin la llengua i la cultura catalanes.

- Sis premis a projectes que utilitzen la llengua i la cultura catalanes com a eina de cohesió social.

Premi UOC d’Innovació

Entre totes les propostes presentades a la categoria de projectes de centre, s’atorgarà un premi de 4.000 euros promogut conjuntament amb la Universitat Oberta de Catalunya per a un projecte que impulsi la transformació innovadora.

Docent transformador

La fundació Carulla també presenta quatre premis de 4.000 euros d’estímul a mestres i professors per a la transformació educativa de l’aula D’aquesta manera aposten pels mestres i els professors que fomenten la innovació pedagògica a l’hora de resoldre els reptes que planteja la realitat de l’aula i n’impulsen la transformació educativa.

Les propostes presentades poden guanyar:

- Quatre beques dotades amb 4.000 euros cadascuna per a la concepció, el desenvolupament i l’aplicació d’una proposta didàctica referida a qualsevol nivell escolar, àrea d’aprenentatge o àmbit de coneixement, que contribueixi a resoldre un repte de l’escola d’avui.

BALDIRITZA’T 

A més hi haurà 50 premis de 900 euros a alumnes compromesos, encuriosits i creatius. La fundació Carulla cerca projectes que siguin en català o aranès, destaquin per creatius i compromesos, utilitzin les TIC, tractin sobre qualsevol àrea de coneixement i estiguin fets per alumnes d’ensenyament no universitari, ja sigui en equip o individualment.

Els treballs presentats poden guanyar 900 euros, en forma de targeta regal ABACUS, per a materials adreçats a l’ensenyament-aprenentatge o llibres en català, en qualsevol format.

Els premis es distribuiran de la següent manera:

-10 premis a Cicle Infantil i Inicial

-10 premis a Cicle Mitjà i Superior

-10 premis a ESO i Cicles Formatius de Grau Mitjà

-10 premis a Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior.

-10 premis a treballs que afectin diversos nivells o centres escolars.

Qui s’hi pot presentar?

Professors, alumnes, escoles, Zones Escolars Rurals (ZER), instituts, centres de formació d’adults, centres universitaris de formació del professorat, escoles de música i escoles d’educació especial, d’arreu dels territoris de parla catalana.

Fins quan tens temps?

El termini de presentació de candidatures finalitzarà el dia 26 de gener de 2018.

Línia directa d’atenció a mestres i alumnes: 932 09 09 48

Per a més informació:

www.impulsemelsbaldiri.cat

www.fundaciocarulla.cat

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.