algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Jaime ja ha trobat un donant de medul·la òssia

El nin de cinc anys amb leucèmia que necessitava urgentment una donació de medul·la òssia, ja ha trobat un donant compatible.

Els seus pares, Maria i Jaime, varen crear la pàgina de Facebook «Un Ángel de la guarda para Jaime» amb l'esperança que molts dels visitants acudissin al Banc de Sang a donar medul·la. La crida ha tengut una resposta massiva de solidaritat. Segons han comentat aquest dimecres ells mateixos a Facebook, després que s'hagi trobat una donació compatible «en vàries setmanes començarem amb els preparatius del transplantament!».

Des del mes d'abril fins al passat dia 3 d'agost, el petit ha estat ingressat a Son Espases, amb petits períodes de descans a casa. S'ha aconseguit eliminar les cèl·lules malignes del seu cos, però necessitava un trasplantament de medul·la òssia per garantir una vida amb total normalitat i sense que la leucèmia es reprodueixi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tià, fa mes de 8 anys


Enhorabona, menut. La nova m'ha alegrat el dia. I tota la meva admiració i agraïment per al donant.

Valoració:0menosmas
Per Sonia gonzalez, fa mes de 8 anys

María me alegro muchísimo yo e sido enferma de linfoma selo mal se sepasa .e movilizado a toda mi gente del Facebook me alegro que se haya encontrado un donante muchos besos y ahora animo!!!a por todas!!!

Valoració:7menosmas
Per Maria, fa mes de 8 anys

Estam molt contents.

Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente