'El llibre del variat mallorquí' arriba a la 2a edició amb traducció a l'espanyol i l'alemany i versió en braille
Disset Edició i Radio Mallorca Cadena SER han publicat 'El llibre del variat mallorquí', un llibre dedicat a un dels plats més emblemàtics de Mallorca. L’obra recull els temples culinaris on es poden degustar els millors variats de l'illa a través de 18 cuiners de prestigi (alguns amb Estrella Michelín) i 20 bars o restaurants que ofereixen una visió tradicional o d’avantguarda d’aquest tresor gastronòmic. Un treball de recerca de la periodista gastronòmica Aina Maria Soriano i i les fotografies que ha fet Cristina Ortega.
També a Illes Balears
- L’Associació d’Usuaris del Tren denuncia un cas de xenofòbia, actituds incíviques i demana a SFM que actuï
- Mercadona acomiada una treballadora per haver atès els clients en català
- Camisetes verdes exhaurides. Divendres se'n distribuiran 10.000 més
- Alexandre Miquel Novajra: «Més que la volta al món en tres-cents dies, faig la volta al dia en tres-cents mons»
- Promotors de construccions encalcen propietaris de terrenys de Son Sardina i els ofereixen milions d'euros perquè venguin
1 comentari
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
Aquest llibre no té el més mínim interès, encara que es reediti. No és més que un recull de fotos com n'hi ha milers. Si voleu un bon llibre de tapes i variats, llegiu "La cuina mallorquina d'en Biel Felip".