'El llibre del variat mallorquí' arriba a la 2a edició amb traducció a l'espanyol i l'alemany i versió en braille
Disset Edició i Radio Mallorca Cadena SER han publicat 'El llibre del variat mallorquí', un llibre dedicat a un dels plats més emblemàtics de Mallorca. L’obra recull els temples culinaris on es poden degustar els millors variats de l'illa a través de 18 cuiners de prestigi (alguns amb Estrella Michelín) i 20 bars o restaurants que ofereixen una visió tradicional o d’avantguarda d’aquest tresor gastronòmic. Un treball de recerca de la periodista gastronòmica Aina Maria Soriano i i les fotografies que ha fet Cristina Ortega.
També a Illes Balears
- Indignant: Les Illes Balears i el País Valencià es queden sense el nou canal en català de RTVE
- Damià Pons: «Sempre ha estat el teu amor a Mallorca i a la seva gent el motor que ha determinat les teves passes en el món de la política»
- Ha mort Manel Domenech, incansable lluitador per la Llibertat i la República
- Vidal comença una «campanya de pressió» perquè el nou canal de RTVE en català arribi a les Balears
- La Marina de Llucmajor, sacrificada per un megapolígon industrial fotovoltaic
1 comentari
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
Aquest llibre no té el més mínim interès, encara que es reediti. No és més que un recull de fotos com n'hi ha milers. Si voleu un bon llibre de tapes i variats, llegiu "La cuina mallorquina d'en Biel Felip".