L'Espai Mallorca dóna cabuda al millor 'art mail' de Lisboa
Una de les obres de la jove artista Amélie Bouvier presents a la mostra Correspondències Lisboa-Barcelona. | Espai Mallorca
L'Espai Mallorca de Barcelona inaugurarà el pròxim dijous una exposició d'art contemporani que analitza les relacions entre la Ciutat comtal i Lisboa. La mostra, titulada Correspondències Lisboa-Barcelona i que compta amb la col·laboració del centre Carpe Diem e Pesquisa, inclou obres de més d'una quinzena d'artistes joves de França, Portugal i Brasil.
La mostra, que forma part del Projecte Correspondència i que ja s'ha pogut veure a diverses ciutats d'arreu del món, inclou obres de mail art, així com l'elaboració d'edicions limitades d'obres dels artistes que formen part del centre Carpe diem Arte e Pesquisa.
El mail art o art postal és una pràctica artística, desenvolupada en els seus inicis pel moviment Fluxus, que empra el suport postal com a obra artística. Tot i el canvi en els usos de la missatgeria, aquestes propostes continuen la base de la correspondència i de l'intercanvi artístic arreu del món.
A l'edició de la mostra que es desenvoluparà a l'Espai Mallorca es presenten els treballs de 14 joves, que destaquen per la qualitat i heterogeneïtat de la seva obra: Amélie Bouvier, Ana Mary Bilbao, Carla Cabanas, Cristina Ataíde, Henrique de França, Isaque Pinheiro, Luísa Jacinto, Mafalda Santos, Manuel Caeiro, Márcio Vilela, Pedro Valdez Cardoso, Tiago Baptista, Valter Ventura i José Lourenço.
A l'exposició, a més, es podrà veure una selecció de les obres que formen part de la col·lecció Múltiplos Carpe Diem Edicions. Les obres són generalment impressions bidimensionals, en petit format, i van acompanyades d'un certificat d'autenticitat.
També a Illes Balears
- Ha mort Manel Domenech, incansable lluitador per la Llibertat i la República
- Indignant: Les Illes Balears i el País Valencià es queden sense el nou canal en català de RTVE
- Damià Pons: «Sempre ha estat el teu amor a Mallorca i a la seva gent el motor que ha determinat les teves passes en el món de la política»
- La Marina de Llucmajor, sacrificada per un megapolígon industrial fotovoltaic
- Tot a punt per a la Diada per la Llengua més reivindicativa: «No es pot agredir impunement la llengua, el territori i la memòria d’un poble»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.