De la terra a la taula, però amb seny
Neix Slow Food Illes Balears, una associació que defensa els sistemes agraris més autòctons
Palma15/03/08 0:00
De la terra a la taula, aquest podria ser el lema d'Slow Food Illes Balears, una associació que acaba de néixer a l'Arxipèlag, però que gaudeix del suport internacional de 1.000 grups i de més de 85.000 membres.Contràriament al fast food, el menjar lent aposta per un canvi de consciència que va des del productor fins al consumidor i que passa pel cuiner, les escoles o els botiguers, entre d'altres. La filosofia amb què neix Slow Food Illes Balears és la viabilitat i eficàcia de l'agricultura sostenible, aquells productes que, a banda d'un gust excel·lent, tenen en compte el respecte pel medi ambient al llarg de la seva elaboració i el respecte per tots aquells que han treballat per dur-lo de la terra a la taula.
També a Illes Balears
- PP i Vox voten en contra d’invertir tres milions d’euros en ajudes a petites explotacions agràries
- L’STEI denuncia que la Conselleria d’Educació amaga informació sobre ràtios i quotes
- «Parla'm en espanyol»: un Guàrdia Civil exigeix a un veí a renunciar al català
- Un vídeo del Govern sobre l'ús responsable de l'aigua rep una allau de crítiques: «S'ha de tenir un bon fetge...»
- GOB: «S’accelera la destrucció definitiva del sòl rústic a les Illes Balears»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.