L'Acadèmia de la Cuina i del Vi presenta un recull gastronòmic per celebrar el seu 20è aniversari
Palma01/12/07 0:00
L'Acadèmia de la Cuina i el Vi de Mallorca presentà ahir vespre dos toms de luxe amb 726 receptes de plats dolços i salats que els seus membres han assaborit en les seves reunions mensuals al llarg dels darrers 20 anys. L'obra, editada pels cellers Josep Lluís Ferrer de Binissalem, és un treball de Gabriel Morell Solivellas i de Josep Vidal Alcover.
També a Illes Balears
- Mercadona acomiada una treballadora per haver atès els clients en català
- Campanya contra empreses turístiques que col·laboren amb el genocidi del poble palestí
- Milers de persones clamen a Palma: «Davant la turistificació de les nostres vides, trobaran un poble combatiu»
- La CAEB demonitza la protesta pel dret a una vida digna: «El turisme mereix el respecte i la consideració de tothom»
- Promotors de construccions encalcen propietaris de terrenys de Son Sardina i els ofereixen milions d'euros perquè venguin
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.