L'Acadèmia de la Cuina i del Vi presenta un recull gastronòmic per celebrar el seu 20è aniversari
Palma01/12/07 0:00
L'Acadèmia de la Cuina i el Vi de Mallorca presentà ahir vespre dos toms de luxe amb 726 receptes de plats dolços i salats que els seus membres han assaborit en les seves reunions mensuals al llarg dels darrers 20 anys. L'obra, editada pels cellers Josep Lluís Ferrer de Binissalem, és un treball de Gabriel Morell Solivellas i de Josep Vidal Alcover.
També a Illes Balears
- Ha mort Manel Domènech, incansable lluitador per la llibertat i la República
- Primer comiat a Manel Domènech
- Mostres de dol per la mort de Manel Domènech: «Bon viatge per als guerrers que al seu poble són fidels!» «Gràcies Manel!»
- Un altre ciclista mort a les carreteres de Mallorca: un bus de TIB atropella un grup de ciclistes a Pollença
- Indignant: Les Illes Balears i el País Valencià es queden sense el nou canal en català de RTVE
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.