El Museu de Mallorca s'uneix a «Art i Ciència» amb un taller gastronòmic
L'activitat, de franc, es realitzarà a l'octubre i versarà sobre el vi, l'oli, les ametles i el formatge
Us imaginau sopar en un museu mentre ho apreneu tot sobre algun dels aliments bàsics de la dieta mediterrània? El pròxim mes ho podreu fer gràcies a la col·laboració del Museu de Mallorca amb el cicle Art i Ciència que ha posat en marxa la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació. L'oli, el vi, el formatge i les ametles són aliments sobre els quals girarà el taller gratuït per a adults que es desenvoluparà durant quatre sessions els dies 10, 17, 24 i 31 d'octubre, de 19.00 a 22.00 hores en el Museu de Mallorca. Com que l'aforament serà limitat, la participació serà només mitjançant inscripció.
També a Illes Balears
- L’STEI denuncia que la Conselleria d’Educació amaga informació sobre ràtios i quotes
- Un vídeo del Govern sobre l'ús responsable de l'aigua rep una allau de crítiques: «S'ha de tenir un bon fetge...»
- GOB: «S’accelera la destrucció definitiva del sòl rústic a les Illes Balears»
- «Parla'm en espanyol»: un Guàrdia Civil exigeix a un veí a renunciar al català
- El 78,5 % de les famílies de les Illes Balears varen triar el català com a llengua a l'escola
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.