«La cuina a Mallorca», de l'historiador català Jaume Fàbrega, es presenta a Pollença
Palma18/03/07 0:00
El llibre La cuina de Mallorca, que ja ha rebut el premi Gourmand World Cookboob com a millor llibre de cuina mediterrània, es va presentar divendres a Pollença. Aquest volum extens i exhaustiu, de l'historiador Jaume Fàbrega, ofereix un repàs de la història i la cultura de Mallorca, passant per l'economia i per la religió, gràcies a un recull de més de cinc-centes receptes i de la seva informació addicional. Aquest llibre és el cinquè de la col·lecció Ramon Llull d'El Gall Editor.
També a Illes Balears
- Indignant: Les Illes Balears i el País Valencià es queden sense el nou canal en català de RTVE
- Damià Pons: «Sempre ha estat el teu amor a Mallorca i a la seva gent el motor que ha determinat les teves passes en el món de la política»
- Vidal comença una «campanya de pressió» perquè el nou canal de RTVE en català arribi a les Balears
- Ha mort Manel Domenech, incansable lluitador per la Llibertat i la República
- La Marina de Llucmajor, sacrificada per un megapolígon industrial fotovoltaic
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.