La ciència i la cuina es donen la mà per la dieta mediterrània al primer fòrum internacional
La intenció és fer l'esdeveniment cada dos anys
Palma30/01/07 0:00
Serà entre el 14 i el 16 de març quan Mallorca es convertirà en el centre neuràlgic de la ciència i de la gastronomia a través del primer Fòrum Internacional d'investigació en cuina i nutrició a la mediterrània. Aquesta activitat, promoguda des de la Conselleria d'Economia i Hisenda del Govern Balear, la Universitat de les Illes Balears (UIB) i l'Associació de cuiners Euroteques Balears, pretén reunir una vintena d'experts entre metges, nutricionistes, dietistes, cuiners i periodistes. És així com, durant tres dies, fins a 14 estrelles michelin es trobaran a l'escola d'Hotelaria, comptant amb noms de reconegut prestigi com Carme Ruscalleda, Joan Roca, Fâtema Hall, Javier Soriano o Koldo Royo.
També a Illes Balears
- MÉS presenta a Sóller les seves propostes contra la massificació turística: «Sense decreixement no hi ha futur»
- Els treballadors del 112 de les Balears demanen una gestió pública, responsable i de qualitat del servei
- A la mort d'en Joan Taverner
- Antoni Llabrés (OCB): «O reaccionam o desapareixem com a poble: dissabte hem de sortir massivament al carrer»
- Mor el mallorquí Rafa Rullán, llegenda del bàsquet
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.