Miquel Ferrà: «El costum de menjar variats va néixer al segle XIX com un privilegi de la gent benestant»
L'investigador explica l'origen del plat
25/07/04 0:00
M.M.Palma.
«El costum tan mallorquí que tenim de menjar tapes prové en realitat de Madrid», explica Miquel Ferrà i Martorell, expert en temes gastronòmics i membre del Consell Editorial deDiari de Balears. «Al segle XIX es va posar de moda entre els señoritos rics de la capital espanyola el costum d'anar a fer un aperitiu a un «mesón» o taverna abans de dinar», explicà Miquel Ferrà.
També a Illes Balears
- Els arquitectes de les Balears alerten dels perills de construir en rústic: «Serem un decorat de cartró pedra on serà difícil viure»
- Educació abonarà uns 35 milions d’euros als docents en compliment de la sentència que dictamina el retorn del 2,9 % a les nòmines
- Oferta milionària per a comprar la plaça de toros de Palma
- Marta Sastre, víctima d'una agressió trànsfoba: «L'agent em va agafar del coll, em va tirar a terra i em va dir 'Ahora ya no eres tan valiente'»
- Denuncien una agressió trànsfoba per part d'un agent de la Policia espanyola a Palma: «Serà millor que no denunciïs. Anirem a per tu»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.