Miquel Ferrà: «El costum de menjar variats va néixer al segle XIX com un privilegi de la gent benestant»
L'investigador explica l'origen del plat
25/07/04 0:00
M.M.Palma.
«El costum tan mallorquí que tenim de menjar tapes prové en realitat de Madrid», explica Miquel Ferrà i Martorell, expert en temes gastronòmics i membre del Consell Editorial deDiari de Balears. «Al segle XIX es va posar de moda entre els señoritos rics de la capital espanyola el costum d'anar a fer un aperitiu a un «mesón» o taverna abans de dinar», explicà Miquel Ferrà.
També a Illes Balears
- Antoni Llabrés (OCB): «O reaccionam o desapareixem com a poble: dissabte hem de sortir massivament al carrer»
- La 43a Fira del Llibre se celebrarà a la plaça d’Espanya de Palma
- Joves actors de l'Institut Guillem Sagrera teatralitzen poemes del llibre ‘Reivindicació de Jane’ al carrer Blanquerna de Palma
- MÉS presenta una PNL per a exigir que RTVE rectifiqui i que el nou canal en català s'emeti també a les Balears
- Congrés i Senat aborden la regulació per a la compra d'habitatges per part d'estrangers a les Balears
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.