La primera entrega de «Les Illes a la taula II» parla avui d'arròs i blat
22/04/03 0:00
L.O. Palma.
El blat i l'arròs, dos regals de la terra imprescindibles en la gastronomia balear protagonitzen la primera entrega del col·leccionable Les illes a la taula II que s'entrega avui amb Diari de Balears i Última Hora. El blat és consumit majoritàriament en forma de farina, en coques, rebosteria dolça i salada i en tots aquells elements que marca la tradició, com són les panades i els robiols que s'han servit els passats dies de la Setmana Santa d'un a un altre extrem de Mallorca o les formatjades a Menorca i els crepells amb les seves distintes variants i denominacions en tota la geografia balear.
També a Illes Balears
- A la mort d'en Joan Taverner
- Denuncien que IB3 Televisió obvia el traspàs de Manel Domènech però informa sobre la mort de Manolo el del Bombo
- Taula redona a Palma sobre els drets lingüístics i la diversitat a l'escola
- Ha mort Manel Domènech, incansable lluitador per la llibertat i la República
- El PSIB-PSOE fa una crida a la participació en la Diada per la Llengua davant els atacs del Govern al català
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.