Els sopars més variats perquè la Nit de Cap d'Any arribi pertot

Hospitals i residències preparen els seus menús

TW
0


La Nit de Cap d'Any en forma de sopar, postres nadalenques i raïms de la sort, arriba també a casernes, llars d'ancians, hospitals, presó i altres institucions i centres que la celebraran de forma extraordinària. Els menús són variats però tots tenen com a objectiu diferenciar-se dels sopars de cada dia, perquè la nit d'avui és una nit molt especial com correspon a la que és la darrera de l'any.

Aquestes són algunes de les propostes culinàries pels qui no podran celebrar la Nit de Cap d'Any en família, amb els amics, o al manco, l'hauran de passar lluny de casa. A la base general Asensio, se soparà còctel de marisc; entrecot al pebre; assortiment de torrons, cava, sidra i raïms de la sort. La base naval de Portopí oferirà crema de llagosta; entremesos variats; be rostit amb patates naturals enfornades a les fines herbes i tomàquet al gratén; assortiment de polvorons, cava i raïms de la sort.

L'hospital de Manacor prepararà amanida de marisc; filet a la planxa amb tomàquet i brècol; pudding de coco, assortiment de Nadal (polvorons, mantecats o torró, segons ho decideixi el metge). Can Gazà tindrà un saborós plat únic: pollastre amb llagostins; assortiment de torrons, vi i cava. Després dels raïms, xocolata. Son Dureta es decanta per llagostins cuits amb amanida tèbia; vedell a la brasa; postres nadalenques i aigua.

A la Llar d'Ancians (General Riera) hi haurà: caldereta de peix perfumada al fonoll; pularda al roquefort amb gírgoles; torró, cava i raïms. L'hospital Psiquiàtric prepararà crema a la reina; variat de viandes fredes nadalenques; greixonera de peix i marisc; amanida de fruites tropicals, torrons de sorpresa i raïm de la sort. l'hospital Son Llàtzer es decantarà per un còctel de mariscs; entrecot al roquefort; de postres, pinya al caramel; per a després de la mitja nit, xocolata amb pastes.