Els menjars autòctons dels immigrants arriben a les cuines dels mallorquins
A Palma hi ha botigues obertes per xinesos, àrabs, alemanys, escandinaus... on només venen productes del seu país d'origen
Palma24/02/02 0:00
El cuscús o l'aigua de flor de taronja d'Algèria, les tallarines d'arròs de la Xina, la salsa picant de Tailàndia o l'oli d'autor d'Alemanya, el pennoni i el lumaconi d'Italia o l'areng escandinau han començat a entrar dins les cuines mallorquines. Això ha estat possible gràcies a l'arribada dels immigrants, que han propiciat l'obertura de botigues especialitzades en productes propis dels seus països d'origen.
També a Illes Balears
- A la mort d'en Joan Taverner
- El PSIB-PSOE fa una crida a la participació en la Diada per la Llengua davant els atacs del Govern al català
- Denuncien que IB3 Televisió obvia el traspàs de Manel Domènech però informa sobre la mort de Manolo el del Bombo
- MÉS presenta a Sóller les seves propostes contra la massificació turística: «Sense decreixement no hi ha futur»
- Taula redona a Palma sobre els drets lingüístics i la diversitat a l'escola
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.