Els menjars autòctons dels immigrants arriben a les cuines dels mallorquins
A Palma hi ha botigues obertes per xinesos, àrabs, alemanys, escandinaus... on només venen productes del seu país d'origen
Palma24/02/02 0:00
El cuscús o l'aigua de flor de taronja d'Algèria, les tallarines d'arròs de la Xina, la salsa picant de Tailàndia o l'oli d'autor d'Alemanya, el pennoni i el lumaconi d'Italia o l'areng escandinau han començat a entrar dins les cuines mallorquines. Això ha estat possible gràcies a l'arribada dels immigrants, que han propiciat l'obertura de botigues especialitzades en productes propis dels seus països d'origen.
També a Illes Balears
- La diputada de Vox que ha impulsat la llei per urbanitzar en sòl rústic és propietària d’una empresa immobiliària
- L’Atlàntida Mallorca Film Fest s’espanya amb la reina
- Tots els horaris i itineraris de les marxes per la Pau i la Vida en solidaritat amb Gaza
- SIAU critica la Conselleria d'Educació per «ressuscitar places compartides per afavorir noms concrets»
- Els pares i les mares volen que els seus fills estudiïn en català
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.