Arròs pobler per Sant Antoni a Gràcia
Més de 240 convidats assistiren al sopar que cada any ofereix l'artífex de la festa, Antoni Torrens
En aquest 10è aniversari de Sant Antoni a Gràcia no hi pogué faltar l'arròs bomba de sa Pobla: en dugueren més de 30 quilos per al sopar que l'artífex de la festa, Antoni Torrens, ofereix a personalitats del món de la política i de la cultura. Tomeu Quic tornà a dirigir aquest arròs brut que cuina per a més de 240 convidats. Enguany, Pere Pixeris tampoc no hi volgué faltar. De bon matí, tots dos, acompanyats d'Antoni Torrens, ja es trobaren al mercat de l'Albaceria a Gràcia per comprar tots i cadascun dels ingredients necessaris perquè l'arròs brut pobler sortís millor que mai. Els mateixos placers de cada any des d'en fa deu els esperaven puntuals a la seva cita. El sopar és un parèntesi dins les festes que se celebren a Barcelona amb motiu de Sant Antoni a Gràcia i que enguany començaren dijous amb una degustació gastronòmica mallorquina, al Centre Artesà Tradicionàrius, i continuaren amb una nit de gloses, corrandes i jotes. Hi va haver sobrassada, camallot, greixonera, ensaïmades de trossos i de cabell d'àngel i molts degustadors.
També a Illes Balears
- Primer comiat a Manel Domènech
- Ha mort Manel Domènech, incansable lluitador per la llibertat i la República
- Denuncien que IB3 Televisió obvia el traspàs de Manel Domènech però informa sobre la mort de Manolo el del Bombo
- A la mort d'en Joan Taverner
- Mostres de dol per la mort de Manel Domènech: «Bon viatge per als guerrers que al seu poble són fidels!» «Gràcies Manel!»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.