Arròs pobler per Sant Antoni a Gràcia
Més de 240 convidats assistiren al sopar que cada any ofereix l'artífex de la festa, Antoni Torrens
En aquest 10è aniversari de Sant Antoni a Gràcia no hi pogué faltar l'arròs bomba de sa Pobla: en dugueren més de 30 quilos per al sopar que l'artífex de la festa, Antoni Torrens, ofereix a personalitats del món de la política i de la cultura. Tomeu Quic tornà a dirigir aquest arròs brut que cuina per a més de 240 convidats. Enguany, Pere Pixeris tampoc no hi volgué faltar. De bon matí, tots dos, acompanyats d'Antoni Torrens, ja es trobaren al mercat de l'Albaceria a Gràcia per comprar tots i cadascun dels ingredients necessaris perquè l'arròs brut pobler sortís millor que mai. Els mateixos placers de cada any des d'en fa deu els esperaven puntuals a la seva cita. El sopar és un parèntesi dins les festes que se celebren a Barcelona amb motiu de Sant Antoni a Gràcia i que enguany començaren dijous amb una degustació gastronòmica mallorquina, al Centre Artesà Tradicionàrius, i continuaren amb una nit de gloses, corrandes i jotes. Hi va haver sobrassada, camallot, greixonera, ensaïmades de trossos i de cabell d'àngel i molts degustadors.
També a Illes Balears
- PP i Vox voten en contra d’invertir tres milions d’euros en ajudes a petites explotacions agràries
- L’STEI denuncia que la Conselleria d’Educació amaga informació sobre ràtios i quotes
- «Parla'm en espanyol»: un Guàrdia Civil exigeix a un veí a renunciar al català
- Un vídeo del Govern sobre l'ús responsable de l'aigua rep una allau de crítiques: «S'ha de tenir un bon fetge...»
- GOB: «S’accelera la destrucció definitiva del sòl rústic a les Illes Balears»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.