La sobrassada serà enguany la gran protagonista de la XI Setmana de Cuina de Campos
Campos14/10/01 0:00
Demà comença l'onzena edició de la Setmana de Cuina Mallorquina, organitzada per l'Obra Cultural Balear de Campos. Enguany, el producte estrella de les jornades culinàries és la sobrassada i, per això, la majoria de menús que s'elaboraren tindran un peculiar gust autòcton.
També a Illes Balears
- A la mort d'en Joan Taverner
- Denuncien que IB3 Televisió obvia el traspàs de Manel Domènech però informa sobre la mort de Manolo el del Bombo
- Taula redona a Palma sobre els drets lingüístics i la diversitat a l'escola
- El PSIB-PSOE fa una crida a la participació en la Diada per la Llengua davant els atacs del Govern al català
- MÉS presenta a Sóller les seves propostes contra la massificació turística: «Sense decreixement no hi ha futur»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.