La mostra de cuina obre com el millor expositor del gust mallorquí
L'esdeveniment gastronòmic estarà obert fins divendres de la setmana que ve a Ifebal
La XVII Mostra de Cuina Mallorquina s'obrí ahir al públic en el recinte firal de Palma amb l'objectiu de superar la xifra de 70.000 visitants aconseguida l'any passat. Per a ells es posa a la seva disposició una àmplia selecció de plats de la millor gastronomia mallorquina preparada per 23 restaurants, quatre escoles de cuina, dues destil·leries, vuit cellers de vi, cinc pastisseries i tres empreses de cafè. La mostra, que es perllongarà fins el divendres de la setmana que ve, ocupa els 3.000 metres quadrats del recinte.
També a Illes Balears
- Oferta milionària per a comprar la plaça de toros de Palma
- El batle de Petra va aprofitar el càrrec per ‘auto-legalitzar’ el seu lloguer turístic i forçar la legalització de la bodega de ‘Coleto’
- Recollida de signatures contra la macrourbanització de Palma
- El Pi: «No volem un finançament com el de Catalunya»
- Obren expedients sancionadors a Menorca per fondejos il·legals sobre posidònia
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.