La mostra de cuina obre com el millor expositor del gust mallorquí
L'esdeveniment gastronòmic estarà obert fins divendres de la setmana que ve a Ifebal
La XVII Mostra de Cuina Mallorquina s'obrí ahir al públic en el recinte firal de Palma amb l'objectiu de superar la xifra de 70.000 visitants aconseguida l'any passat. Per a ells es posa a la seva disposició una àmplia selecció de plats de la millor gastronomia mallorquina preparada per 23 restaurants, quatre escoles de cuina, dues destil·leries, vuit cellers de vi, cinc pastisseries i tres empreses de cafè. La mostra, que es perllongarà fins el divendres de la setmana que ve, ocupa els 3.000 metres quadrats del recinte.
També a Illes Balears
- A la mort d'en Joan Taverner
- Denuncien que IB3 Televisió obvia el traspàs de Manel Domènech però informa sobre la mort de Manolo el del Bombo
- Taula redona a Palma sobre els drets lingüístics i la diversitat a l'escola
- Ha mort Manel Domènech, incansable lluitador per la llibertat i la República
- El PSIB-PSOE fa una crida a la participació en la Diada per la Llengua davant els atacs del Govern al català
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.