Dijunis penitents, els confits per endolcir i bones panades i robiols
Palma08/04/01 0:00
La gastronomia és també un aspecte clau d'aquest temps de Setmana Santa. A través d'ella a Mallorca s'observen trets diferencials com ara les panades o robiols i el confits que s'entreguen durant les processons.
També a Illes Balears
- Ha mort Manel Domenech, incansable lluitador per la Llibertat i la República
- Indignant: Les Illes Balears i el País Valencià es queden sense el nou canal en català de RTVE
- Damià Pons: «Sempre ha estat el teu amor a Mallorca i a la seva gent el motor que ha determinat les teves passes en el món de la política»
- La Marina de Llucmajor, sacrificada per un megapolígon industrial fotovoltaic
- Tot a punt per a la Diada per la Llengua més reivindicativa: «No es pot agredir impunement la llengua, el territori i la memòria d’un poble»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.