El Nadal du a taula les receptes de les àvies
L'Escola d'Hostaleria de la UIB fa un important treball de recerca de menjars tradicionals
Palma26/12/00 0:00
«La millor cuinera és la dona, i millor que ella la mare, i millor encara l'àvia, perquè té més experiència, li dedica més temps i perquè ho fa per a la gent que s'estima». Aquesta afirmació feta pel cap del departament de l'Escola d'Hostaleria de la UIB, Juan Carlos Azanza, és ben certa en general però pren més entitat en dates com aquestes.
També a Illes Balears
- Recollida de signatures contra la macrourbanització de Palma
- Ha mort Francesc Moll i Marquès, fundador del GOB, hereu de Can Moll i editor compromès amb la llengua catalana
- El batle de Petra va aprofitar el càrrec per ‘auto-legalitzar’ el seu lloguer turístic i forçar la legalització de la bodega de ‘Coleto’
- Els hotelers llancen la campanya 'Tourist, go home happy' amb la intenció de contrarestar les multitudinàries protestes contra la turistització
- Oferta milionària per a comprar la plaça de toros de Palma
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.