Un pa amb oli de primera
Marc Joli, un jove cuiner de Koldo Royo, guanya a Itàlia el primer premi de cuina mediterrània
Marc Joli, al restaurant Koldo Royo, és el millor cuiner jove de la mediterrania d'enguany | Foto: J.Morey.
Si hi ha alguna cosa que els mallorquins enyoren quan deixen l'Illa és, sense dubte, el pa amb oli. D'altra banda, els que són de fora i no el coneixen quan tenen l'oportunitat de provar-lo asseguren que és un menjar deliciós i repeteixen. El pa amb oli, un gran invent que triomfa pertot allà on va. Si a més té un toc especial i personal d'un professional en la matèria, això ja és una garantia d'èxit. Hi ha moltes diferents maneres de preparar un pa amb oli, però l'essència sempre és la mateixa, el sabor del Mediterrani que tant ens identifica. Marc Joli Centena va fer ús de la imaginació, la tècnica, el color i l'originalitat i les posà al servei del paladar i el resultat fou tan satisfactori que aconseguí situar-se com el millor cuiner jove de la Mediterrània del 99.
També a Illes Balears
- Redueixen de 37,5 a 35 hores l’horari laboral setmanal dels docents dels centres públics de les Illes Balears
- Mercadona acomiada una treballadora per haver atès els clients en català
- Admès a tràmit el Recurs d’inconstitucionalitat contra l’amnistia al sòl rústic de la llei de simplificació
- L’OCB impulsa una campanya perquè les famílies coneguin els beneficis d’escolaritzar els infants en català
- Denuncien el desplegament policial a la protesta contra la massificació i que s'identificàs manifestants
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.