La Setmana de Cuina Mallorquina de Campos parlà del pa amb oli
Campos21/10/98 0:00
La VIII Setmana de Cuina Mallorquina de Campos organitzada per l'Obra Cultural Balear, començà dilluns amb una xerrada sobre el pa amb oli. Una conferència-pregó de l'escriptor Thomas Graves, autor del llibre Volem pa amb oli. Graves va fer una interessant dissertació sobre la cultura del pa amb oli i de la importància d'aquest plat dins la cuina mallorquina. La conferència comptà amb una gran assistència de públic. S'ha de dir que la Setmana de Cuina Mallorquina atreu gent arribada de tota la comarca del Migjorn.
També a Illes Balears
- Ha mort Manel Domenech, incansable lluitador per la Llibertat i la República
- Indignant: Les Illes Balears i el País Valencià es queden sense el nou canal en català de RTVE
- Damià Pons: «Sempre ha estat el teu amor a Mallorca i a la seva gent el motor que ha determinat les teves passes en el món de la política»
- La Marina de Llucmajor, sacrificada per un megapolígon industrial fotovoltaic
- Tot a punt per a la Diada per la Llengua més reivindicativa: «No es pot agredir impunement la llengua, el territori i la memòria d’un poble»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.