La Setmana de Cuina Mallorquina de Campos parlà del pa amb oli
Campos21/10/98 0:00
La VIII Setmana de Cuina Mallorquina de Campos organitzada per l'Obra Cultural Balear, començà dilluns amb una xerrada sobre el pa amb oli. Una conferència-pregó de l'escriptor Thomas Graves, autor del llibre Volem pa amb oli. Graves va fer una interessant dissertació sobre la cultura del pa amb oli i de la importància d'aquest plat dins la cuina mallorquina. La conferència comptà amb una gran assistència de públic. S'ha de dir que la Setmana de Cuina Mallorquina atreu gent arribada de tota la comarca del Migjorn.
També a Illes Balears
- L’Associació d’Usuaris del Tren denuncia un cas de xenofòbia, actituds incíviques i demana a SFM que actuï
- Mercadona acomiada una treballadora per haver atès els clients en català
- Camisetes verdes exhaurides. Divendres se'n distribuiran 10.000 més
- Alexandre Miquel Novajra: «Més que la volta al món en tres-cents dies, faig la volta al dia en tres-cents mons»
- Promotors de construccions encalcen propietaris de terrenys de Son Sardina i els ofereixen milions d'euros perquè venguin
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.