cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

La terrassa del local d'oci esfondrat a s'Arenal era il·legal

La terrassa del Medusa Beach Club, que es va esfondrar la setmana passada causant quatre morts i 16 ferits, no disposava de llicència d'activitat ni d'ocupació.

Ho ha confirmat aquest dimarts el batle de Palma, Jaime Martínez, en una roda de premsa en què ha donat a conèixer diversos informes emesos per departaments municipals.

Martínez ha avançat que el Consistori traslladarà els informes a la Policia i a la Fiscalia i que, en cas d'obrir-se una causa penal, es personarà.

El cap de Bombers de Palma, Eder García, per part seva, ha apuntat com a principal hipòtesi de l'esfondrament a la suma dels sobrepesos provocats per unes obres i per una sobrecàrrega de comensals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per V ergonya!, fa devers d'un mes
Ara ésbo de dir, però perquè no hi posaren remei quan era il·legal? No inspeccionen? no tenen inspectors? que sen demanin a Hisenda. Aquessts sí ue en tenen!
Valoració:2menosmas
Per xisca, fa devers d'un mes
Llastimosament imperdonable. Amb ses normes de seguretat, no hi podem escatimar qualitat. Arquitectes, enginyes, obres, materials....i amos dels locals. Els morts son una pèrdua irreparable.
Valoració:1menosmas
Per De Asprer, fa devers d'un mes
Ido ma dura. Amb tots. I revisio de altres edificis.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente