algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
22°

Un doble crim a una finca de Manacor commociona la comarca de Llevant

Doble homicidi a Manacor. Un home, veí de la localitat, ha estat detingut per agents de la Policia espanyola després que hagi matat la seva mare i el seu germà en una finca situada als afores de la capital del Llevant.

Un dels dos cadàvers trobats aquest dilluns en una finca de Manacor ha estat trobat dins d'una foguera, segons han indicat fonts pròximes als fets.

Malgrat que encara es desconeix la identitat d'aquestes dues víctimes, se sospita que són el germà i la mare de la persona que aquest matí ha estat detinguda per la Policia.

Cal recordar que aquest dilluns, passades les 9.00 hores, Bombers de Mallorca han trobat el cadàver d'una persona en una finca a la qual han acudit després d'un avís per incendi.

En trobar el cos sense vida, han donat avís a la Policia que també s'ha personat en el lloc. Quan han arribat, els agents s'han trobat amb un home de 50 anys en estat nerviós, qui presumptament hauria originat el foc, i han procedit a la seva detenció.

L'arrestat ha estat traslladat a l'Hospital de Manacor per a valorar la seva situació i, si cal, ingressar-lo a l'àrea de psiquiatria del centre.

Paral·lelament, els agents, que continuen treballant a la finca, han duit a terme una inspecció ocular a l'interior de l'habitatge, on han localitzat el segon cos sense vida, en aquest cas el d'un home.

Les dues víctimes presenten signes de violència i serà l'autòpsia la que determini les causes de la defunció.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.