algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
17°

[VÍDEO] El dirigent d’Òmnium Cultural Oleguer Serra s’exilia a Suïssa

228811

Aquest dimecres, 10 d’abril, la Junta Directiva d'Òmnium Cultural s'ha reunit de manera extraordinària a la Seu Nacional d’Òmnium Catalunya Nord, a Perpinyà, i s'ha adreçat al país en una declaració institucional en directe per a fer un anunci important: Oleguer Serra, membre de la junta directiva d’Òmnium Cultural, és a l’exili, a Suïssa, des de fa sis mesos, arran de la persecució judicial de l’Audiència espanyola per la causa contra el Tsunami Democràtic, acusat de terrorisme.

«Perseguir Oleguer Serra per terrorisme és perseguir Òmnium Cultural per terrorisme», han explicat a la declaració. A més, han volgut deixar clar que, malgrat la repressió de l'Estat, la lluita no s'atura: «La democràcia necessita que la gent protestem. I és per això que ni ens amaguem ni ens penedim de res. Tot el contrari, avui refermem el nostre compromís amb l’exercici de tots els drets fonamentals i de la desobediència civil».

«Si es pensaven que podrien amb nosaltres és que encara no han entès res. La repressió ens ha fet més forts, més resilients i en això treballarem, ara també, des de l’exili, desplegant l’activitat internacional d'Òmnium», han remarcat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mascaró de Son Llodrà, fa 16 dies
Que L'estat espanyol tingui una justícia lawfare que pretengui "colar", amb mala fe i voluntat de perjudicar unes persones amb una ideologia determinada, com a greus activitats de "terrorisme" uns actes de protesta i manifestacions, ho diu tot de la claca xovinista mes ultra que escriu per ací.

Fixeu-vos, la miserable (in)justícia espanyola lawfare se'n va "adonar" que els actes de protesta del 2019 eren... "terroristes"... al cap de 5 anys(?!). Com hi ha món !

A més a més l'estat espanyol intenta perjudicar un col·lectiu per motius polítics, amb premeditació, mala praxi judicial i prevaricació, i s'ha de saber que els acusats i "investigats" de forma prospectiva de la fal·làcia de "terrorisme", de vell antuvi no poden viatjar en avió, ni fer altres tràmits internacionals, sense que els hi salti l'alarma per "l'etiqueta" que Espanya els hi ha col·locat de "terrorisme". Per una altra banda l'acusació" barroera de "terrorisme" a l'independentisme català, és un insult a totes les víctimes directes i indirectes del terrorisme de tot el món.

Els que deien que l'independentisme català era un afer intern, el seu estat espanyol en forma de poder "judicial" ha aconseguit que cada volta sigui més internacional i evidentment de Suïssa estant les víctimes de la supremacia espanyola podran defensar-se millor de la miserable (in)justícia lawfare espanyola.
Valoració:2menosmas
Per Emigrante, fa 17 dies
Si es pensaven que podrien amb nosaltres és que encara no han entès res.
Asi que yo, me marcho a Suiza.
Valoració:0menosmas
Per dic, fa 17 dies
Catalinero: Justicia? hahahahaJa ens coneixem la "justícia" espanyola.
Valoració:-3menosmas
Per Joan puigros, fa 18 dies
Com deia el dictador franco;
"Un avance estratégico hacia la retarguardia" en lloc de dir que anaven en retirada. Donç el mateix amb aquestos venedors de fum
Valoració:-4menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 18 dies
Dirigido al país?.
Declaración institucional?.
Exilio?.
😂😂😂😂😂😂
Estáis fumadísimos 🤣🤣🤣🤣🤣
Valoració:-8menosmas
Per Xisquita, fa 18 dies
ser independentista es cosa de ricos, porque fijar la residencia nada menos que en Suiza, no está al alcance de todos...

Valoració:-3menosmas
Per Blai, fa 18 dies
Que s'hagin d'exiliar per les cabories i fantasies d'un jutge obsesionat en veure terrorisme sense bombes ni morts en ple segle XXI només pot passar a un estat de pa sucat amb oli, o sigui L'Espanya que mai ha superat la inquisició
Valoració:14menosmas
Per Che, fa 18 dies
Cobardía en estado puro,. Junqueras! Tú sí que vales. Olé por tus convicciones!

Valoració:-4menosmas
Per observador, fa 18 dies
Però com voleu fer la independència si sou uns covards
Valoració:-6menosmas
Per Catalinero, fa 18 dies
Un membre de la direcció d'Òmnium..." amb el fàcil que seria escriure la realitat: "...El presumpte delinqüent Oleguer Serra FUGE de la justícia..
Valoració:-11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente