cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Nomenen un gonellista, que va liderar un atac violent, com a membre del Consell Assessor d'IB3

El nomenament ha tengut vots del PP, VOX i PSIB

227705

El ple del Parlament d'aquest dimarts ha aprovat l'elecció de l'activista antimallorquí violent Juan Font Roselló i de Sara Riudavets Triay com a membres del Consell Assessor de Continguts i Programació de l'Ens Públic de Radiotelevisió de Balears a proposta de PP, VOX i PSIB.

La votació, que ha estat secreta i mitjançant urna, ha obtingut la majoria de tres cinquenes parts dels membres de la Cambra amb 54 vots a favor i cinc en blanc. Els noms seran publicats en el BOIB i els membres juraran els seus càrrecs davant la taula del Parlament.

Juan Font Rosselló va passar de ser un activista favorable a ETA a activista espanyolista, diputat pel Partit Popular, després militant del partit Ciudadanos i, a continuació activista de la Fundació secessionista Jaume III.

El 7 d'octubre de 2017, Font Rosselló va coordinar un atac de diversos participants a una manifestació espanyolista a una parada de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM). Juan Font Rosselló va liderar l'atac i ell personalment va rompre part del material de la paradeta i s'encarà amb l'expresident del Govern Cristòfol Soler, a qui insultà.

El febrer de 2020, la Secció Segona de l'Audiència Provincial de les Illes Balears va condemnar Font Rosselló per la comissió d'un delicte de coaccions, a la pena d'un any de presó, amb l'accessòria d'inhabilitació especial per a l'exercici del dret al sufragi passiu durant el temps de la condemna i a l'abonament de la meitat de les costes del procediment, incloses les causades a l'acusació particular.

També varen condemnar-lo «a abonar a l'Assemblea Sobiranista de Mallorca la quantitat de 233 €», en concepte de responsabilitat.

El novembre de 2020, El TSJB el va absoldre per una qüestió de forma, però sense negar els fets.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per betzol, fa 4 mesos
Tu si que sobres a ca nostra i per tot arreu.
Valoració:-3menosmas
Per Josep Miquel, fa 4 mesos
Es evident l'hi han d'agrair els serveis prestats inclùs a mamarretxets com aquest, que a mès de ignorant es violent, i a les proves de destroçar una parada hem remeto. Gentola aixì sobra a ca nostra.
Valoració:5menosmas
Per Francesca, fa 5 mesos
Els del psib es cobreixen de glòria!
Valoració:9menosmas
Per Pere Mateu, fa 5 mesos
És una persona molt dolenta, per devers Petra no el volen ni veure, un mal parit en definitiva.
Valoració:29menosmas
Per Guillem, fa 5 mesos
Per molt violenta que sigui la verborrea de les persones compromeses amb la defensa del espanyolisme i per mala de justificar que sigui la seva força bruta en contra la gent pacifica que defensa valors contraris a la unitat indissoluble d’Espanya, sempre gaudiran de la comprensió, l'emblanquiment i la justificació dels Partits Polítics de dretes. La senyora Presidenta Prohens i el seu equip, amb el reconeixement i nomenament del violent i ultra espanyolista Juan Font Roselló, demostren que no fan comptes defraudar les expectatives dels seus valedors de la cúpula de dretes espanyola.
Valoració:28menosmas
Per Un de's plà, fa 5 mesos
PPodeu posar la seua foto a Bon-Any al saló de personatges ilustres i veurem el temps que hi està, i sa font se aturarà de rajar.
Valoració:6menosmas
Per escardapenyes, fa 5 mesos
El que faltava pel "duro" aquest iluminat del cervell de mosca.I és que el país anomenat Espanya és una Font de desbarats i grans personatges del T.B.O. junt amb en KorKe ja tenim el duet "sacapuntas".
Perquè no anau a la península i ens deixau tranquils, i viureu feliços fent collonades.
Valoració:24menosmas
Per Pobleret, fa 5 mesos
Enrera com els crancs. Quina tristor de personal.Que haguem de pagar antimallorquins viscerals amb dobblers públics. I el PP amén amén. Molt trist
Valoració:23menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 5 mesos
Se peleó con Soler?.
Bueno, entre chaqueteros anda el juego.
Es curioso, hicieron el mismo camino, pero a la inversa.
Dios los crea y ellos se juntan.
El Universo siempre busca su equilibrio.
Valoració:-29menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente