cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Condemnen una regidora de VOX a l'Ajuntament de Palma per agredir una dona en un bar

El Jutjat d'Instrucció número 5 de Palma ha condemnat la regidora de VOX a l'Ajuntament de Palma Sandra Barceló per una agressió a una dona, exparella de la seva parella, a un bar de Santa Caterina.

La sentència, per un delicte lleu, ha transcendit en emetre el seu partit un comunicat en què ja anuncia que la regidora recorrerà la sentència argumentant «error en la valoració de la prova».

Davant aquesta notícia, el PSOE Palma ha expressat «total rebuig a qualsevol tipus de violència» i ha recordar la «necessitat d’exemplaritat» de les persones que ocupen càrrecs públics. Així, insten VOX a demanar l’acta de regidora a la comdemnada, a la vegada que demanem al batle, Jaime Martínez (PP), quines mesures prendrà o si pensa permetre que el soci de govern mantengui a una regidora que ha estat condemnada i «no assumeix les responsabilitats polítiques necessàries davant aquestes circumstàncies».

«Cal destacar la hipocresia una vegada més de VOX que per una part presenta al ple una iniciativa per tal de mantenir el decòrum institucional, desterrar l’insult i la descalificació personal, no contribuir a la crispació i, per una altra part, empara el comportament violent de la seva regidora», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Allons enfants de la patrie, fa 9 mesos
Amb lo Rat Penat presidint la reunió, per fer ambient.
Valoració:4menosmas
Per Jaume I, fa 9 mesos
Vaig posar una a en comptes de una e.Quin delicte! S'assumpte es que una persona amb un càrrec pùblic no se pot engatar i pegarse amb una altre.I si això passa ha de domitir o l'han de cesar.No estàs d'acord multinick Jordi Camps?Lo que molesta no es lo que he dit sinò la noticia.Diu un dit :no ho fassis i no ho diran i no te faràn posar vermella.
Valoració:1menosmas
Per Jaume I, fa 9 mesos
Dolors franquet Xerr mallorqui i Ni punyetero cas son sa mateixa persona amb diferents nicks. A mès ja el tenc calat que es un de BOCS que tb escriu amb un munt de nicks a Ultima Hora.I lo que es pitjor cobra de doblers pùblics.
Valoració:1menosmas
Per Jaume I, fa 9 mesos
Dues "senyores" gates com a sopes pegantse per un "senyor". Vos agrada millor aixì o es que vos molesta perque l'agressora es una VOXERA?
Valoració:-7menosmas
Per Ni punyetero cas, fa 9 mesos
Els que tracten a les dones de "famelles" i aquest a sobre ho escriu malament, demostren quin és el seu grau d'educació.
És tan barroer, que hauria ser també de VOX i arbitrar la baralla d'aquestes dues dones. .
Valoració:12menosmas
Per Xerr mallorquí, fa 9 mesos
Bravo Dolors, molt ben dit!!!!! Senyor JAUME I , el comentari és d'un masclisme ranci del segle pasat, afortunadament hi ha homes a la nostra societat molt més evolucionats que vostè. Evidentment aquest és el perfil de votants de VOX, també el de la regidora.
Valoració:16menosmas
Per jbm, fa 9 mesos
Quin personal!!!!!
Valoració:13menosmas
Per Dolors franquet, fa 9 mesos
El comentari de jaume primer ( ni més ni menys), em sembla fastigosament masclista i estic segura que si haguesin estat dos " mascles d' ous durs", el comentari hauria omés si era per una DONA, ( femelles ho son les vaques), o perveure quin dels dos gallets podia acabar cantant un KI- KI-RIQUÍ.
Valoració:20menosmas
Per Patriota, fa 9 mesos
O sea, que la sentencia no es firme. Dejemos hablar a la Justicia.
Valoració:-33menosmas
Per Margalida, fa 9 mesos
Vergonya,Senyors, vergonya...
Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente