nubes dispersas
  • Màx: 24°
  • Mín: 17°
17°

Un periodista denuncia que l'amo d'un forn de Sóller els ha dit «maricones de mierda»

221175

«Hem patit una agressió LGTBI en aquest forn de Sóller, a Mallorca per part del senyor que el regenta. Mentre una al·lota ens atenia, molt amable i morta de vergonya, l'amo es referia a nosaltres com a «'maricones de mierda'». El periodista valencià que treballa per diversos mitjans espanyols, Sergi Pau, ha denunciat, amb aquesta piulada a les seves xarxes, l'agressió patida.

Sergi Pau ha explicat que mentre ell i una altra persona eren atesos per una dependenta, l'amo del forn del Santo Cristo de Sóller els ha insultat greument.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Jaume II, fa 8 mesos
Jaume I
¿...i com heu saps?
Valoració:-4menosmas
Per Jaume I, fa 8 mesos
VOX es un instigador a l'odi de tot lo que no els agrada.Ara be i no voldria tenir problemes,se de ben bona tinta que molts d'aquets homofobics els agrada tan pèl com ploma.
Valoració:7menosmas
Per 2023, fa 8 mesos
Dos mil vint i nou.-
Lo que pudo haber pasado (no creo que el dueño se dedique a menospreciar a los clientes) a ti te importa un nabo. Solo el idioma. Aunque sea valenciano puede escribir como le salga del berolo. ¿O todavía no lo sabes?
Lo increíble, es pase lo que pase, solo se sabe lo de una parte, la otra nunca puede defenderse, o por lo menos son reacios a hacerlo, todos a contarlo a la "seño", o sea el "Baleares"
Valoració:-9menosmas
Per Xx (ver), fa 8 mesos
Compre preferentment productes dels Països Catalans i procure rebutjar els d'altres llocs, per convenciment, major qualitat i fer país. Ho sent pels demés, però casa meua és primer.
Valoració:8menosmas
Per Jaume I, fa 8 mesos
Molts d`aquets que ataquen es gays son con en Rodrigo de Santos,però ho duen amagat.Els agrada tant pell com ploma.Jo som heterosexual,y no es cap mèrit pero m'es igual si dos homes s'estimen o s'estimen dues dones,Viviu i deixau viure.I no useu tants de nicks que vos embullau i contestau a un nick amb es mateiz nick i quedau en ridicul,
Valoració:11menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 8 mesos
@ MMXXIX

😂😂😂😂😂
Sois estupendos.
O sea, el contenido importa un carajo.
La noticia de verdad es que la denuncia estaba escrita en castellano.
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Claro que sí, guapi.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Valoració:-12menosmas
Per Margalida Picó Fuster., fa 8 mesos
Demà anam d'excursió a Sóller.
Baixant d'es tren lo primer que farem serà passar per aquest forn i comprar un bon paquet de ses seves especialitats, que segons notícies, són molt bonas i bé de preu.
Valoració:-20menosmas
Per MMXXIX, fa 8 mesos
Em sap greu que dues persones hagin estat greument insultades i vexades, però un periodista valencià hauria d'haver fet el seu comunicat en català i no en espanyol. Així no dignificarem mai la nostra llengua.
Valoració:16menosmas
Per Dies comptats, fa 8 mesos
Aquests de VOX estan acabats. Han perdut vots i en perdran més. No tenen solucions per a la gent. Tot ho redueixen al tema del català i a llevar importància a la violència de gènere. La gent no és beneita i ja ho comença a veure.
Valoració:12menosmas
Per Xx (ver), fa 8 mesos
Una contesta característica dels nazi-fatxes espaÑols. És ver. Olé !
Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente