algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 14°
25°

La UOB condemna els fets succeïts al CEIP de Campos: «Cap agressió sense resposta!»

La UOB Ensenyament ha volgut mostrar aquest dissabte tot el seu suport al director del CEIP Joan Veny i Clar, de Campos, que tal com ha informat dBalears va ser «insultat greument» divendres per dos operaris d'una empresa contractada per l'Ajuntament. El sindicat també s'ha posat a disposició del director per emprendre les accions legals pertinents.

Segons la UOB, «no tolerarem cap atac ultraespanyolista, conseqüència de l'odi contra la llengua catalana que han sembrat els partits d'extremadreta amb el seu discurs, ationats pels resultats electorals i l'assumpció, per part del PP, del programa de VOX contra la nostra llengua i cultura pròpies».

També, insten l'Ajuntament que «faci públic el nom de l'empresa adjudicatària, s'investiguin els fets i no quedi impune aquesta agressió». «Renovam la nostra crida a no deixar-se intimidar per les amenaces de supremacistes i antidemòcrates i fer front a aquest tipus d'actuacions, denunciant qualsevol atac», ha sentenciat el sindicat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Arxi, fa 8 mesos
Aquests dropos, que segurament no han entrat mai a una escola per estudiar, haurien de fotra'ls al carrer! Ja en tenim prou de mitjes merdes! I l'ajuntament s'hauria de mirar a quina mena d'empreses contracte, i aquesta empresa que no sap triar als seus empleats, no contractar-la mai més!!
Valoració:1menosmas
Per Joan R. BOSCH S., fa 8 mesos
Els lamentables gamberros caducats boicotejadors del minut de silènci pels milenars de morts pel terratrèmol del Marroc, aquests "xulocucaraxes", en Corque Campos fent de historiador de manicomi, i un llarg etcètera de enemics de civilització, tenen 33 representants al congrés de diputats, és a dir guineus dins galliner. Misèria de pseudodemocracia espanyola.
Valoració:11menosmas
Per Arxi, fa 8 mesos
Aquest ignorants, de extrema dreta, només serveixen per netejar carrers, així poden netejar la merda que vomiten...amb aquest govern no anem bé, hem retrocedit 60 anys o més..
Valoració:16menosmas
Per Au, fa 8 mesos
Principi de Peter: tothom progressa fins al límit de la seva incompetència.

Per aquests al.lots matar cuques deu ser el seu límit, els estressa i perden els papers; be els papers no, que ni deuen saber amb que se torquen.
Valoració:12menosmas
Per No saben el que fan, fa 8 mesos
Aquesta gent inculta i sense educació, relaciona llengua catalana amb delinquència, crim i enemics d'Espanya.
I pensa així, perque hi ha partits polítics que els renten el cervell i els diuen aquestes animalades . I aquest tipus de persones, sense coneixements suficients com per poder comparar i arribar a unes conclusions pròpies, s'ho creuen.
De cada vegada, la situació s'assembla més al discurs dels nazis en contra dels jueus i fa molta por, perque té aspecte d'acabar també molt malament i els que ens trobam en el punt de mira d'aquesta gentola estúpida i embogida, ens trobam completament desprotegits.
I la culpa no és d'aquests pobres analfabets que ni tan sols ténen la consciència de cometre un acte delictiu i que a sobre se pensen ser molt patriotes, sinó dels que els han inflat els seus caps amb mentides i falsetats. Però també, de les institucions que han consentit i fins i tot protegit, a aquests que practiquen un adoctrinament tan tòxic socialment, i que s
els han aplicat sempre el costat ample de la justícia, contràriament amb el que han fet amb altres, que els seus delictes o faltes no eren ni una quarta part de greus.
La culpa és dels que enganen a la gent i dels que ni persegueixen ni castiguen aquestes activitats. Però si tot aquest odi inculcat arriba a produir revoltes i les consequents desgràcies, tant els autors intel.lectuals com els que enlloc d'aplicar la llei han mirat cap a un altre costat, hauran de donar explicacions devant de la justícia..
Valoració:14menosmas
Per Ja està bé, fa 8 mesos
Volem saber el nom de l'empresa que ha contractat aquests impresentables.
Valoració:29menosmas
Per Jaume, fa 8 mesos
Moltes gràcies, UOB. Cal no passar-ne ni una més com aquesta.
Valoració:34menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente