cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

L'Ajuntament de Sineu «condemna» la presumpta agressió sexual i rebutja que s'associï el nom del municipi «amb el masclisme o la violència sexual»

217523

L'Ajuntament de Sineu ha «condemnat públicament» la presumpta agressió sexual ocorreguda durant la celebració del Much 2023 i ha rebutjat que s'associï el nom del municipi «amb el masclisme o la violència sexual».

El Consistori ha encoratjat els cossos i forces de seguretat a realitzar «totes les investigacions necessàries per a esclarir els fets ocorreguts durant la Mucada 2023».

«La corporació local recorda que el civisme i el respecte han de ser dues característiques inherents en qualsevol festa popular, i rebutja associar el nom Sineu amb el masclisme o la violència sexual».

Finalment, l'Ajuntament ha emfatitzat el seu «ferm compromís amb la igualtat i les accions de formació i informació perquè els festivals i totes les àrees socials siguin espais lliures de violència masclista».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Passa per tot arreu, fa 12 mesos
No se pot associar al poble de Sineu amb que hi hagi hagut una agressió sexual, perque dissortadament passa per molts de pobles i ciutats a on hi ha festes patronals.
I és que en molts de casos, els culpables ni tan sols son gent local, sinó vinguts d'altres indrets.
És molt indignant i molt trist, que s'embrutin unes festes populars fent aquestes marranades. Els haurien de prohibir l'entrada a la població a on han comès el delicte i quedar proscrits per a tota la seva vida.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente