cielo claro
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 10.26°
13°

[VÍDEO] Cap de setmana de brutalitat policial a Catalunya

214441

Cap de setmana de violència policial a Catalunya. Segons va publicar La Directa, dissabte la Guàrdia Urbana de Barcelona va agredir amb esprai irritant dos monitors d'un esplai i els va detenir. Diumenge, la Policia Local de Mataró va protagonitzar una brutal agressió contra un veí.

Els fets

A Barcelona, l’Esplai del Pi commemorava dissabte el 49è aniversari de la seva fundació i la celebració va acabar amb agressions per part de la Guàrdia Urbana, dos detenguts i set identificats. Segons explica l’entitat, tenien permís per a l'esdeveniment fins a les dues de la matinada, però la Guàrdia Urbana va amenaçar i identificar dos monitors quan ja recollien el material. A partir d’aquest moment, va començar la violència.

A Mataró, hi ha enregistrada una brutal agressió per part d'agents de la Policia Local contra un veí el passat diumenge. El Sindicat d’Habitatge de Mataró ha fet públic el vídeo i denuncia que la policia va detenir l’home perquè tenia el cotxe aparcat a la vorera. Segons expliquen testimonis al vídeo, l’home havia aparcat per a recollir sa mare, amb problemes de mobilitat, i la policia va reaccionar violentament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per antifa (el ver), fa 11 mesos
espaÑa capital Ankara !
Valoració:4menosmas
Per Xibau, fa 11 mesos
Millor que no hagi policia, així segur que no hi haurà abusos. En una societat moderna i avançada en la que tothom fa el que li rota ja no fa falta cap organització policial.
Tot aniria millor, no hi hauria repressió, detencions, multes ni inspeccions. Una seda.
Valoració:-3menosmas
Per Apatrullando la siuda, fa 11 mesos
Codigo uno, codigo uno!!!!😅😅 😂😂😂. El crack és el senyor de blau que ni s'inmuta amb les porrades, i es mira el pulissia com si digués :" si no duguessis uniforme te fotria una manta que no té coneix ni ton pare".
Valoració:2menosmas
Per Guillem, fa 11 mesos
La impunitat en que actuen les diferents Policies Espanyoles, emparades en la llei mordassa que el govern PSOE-PODEMOS havia d’abolir, es escandalosa. Els diferents cossos Policials Espanyols, poden abusar de la seva autoritat amb total tranquil·litat, cap Jutja ni Fiscal ho investigarà d'ofici. La paraula dels Policies, malgrat sigui evident que menteixen, sempre val més en un judici que la de un ciutadà corrent.
Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente