algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Detenen un home al Port de Pollença per la violació d'una nina de dotze anys

214241

La Guàrdia Civil ha detengut un home de 19 anys per suposadament haver agredit sexualment una nina de 12 anys al Port de Pollença.

L'arrest es va produir el 11 de maig passat al Port de Pollença per uns fets que s'haurien produït dies abans. La família de la menor va denunciar a la Guàrdia Civil la desaparició de la nina, però la víctima va tornar de matinada. Dos dies després, la menor va explicar que aquella nit l'home havia abusat sexualment d'ella, arribant a la penetració. La família va tornar a la caserna i va interposar una denúncia contra el jove, per un delicte d'agressió sexual.

La Policia Judicial va anar al domicili de l'acusat i va procedir a detenir-lo, al Port de Pollença. Es tracta d'un delinqüent amb antecedents, ja que el Nadal del 2021 va protagonitzar un violent episodi amb la seva parella d'aleshores, a la qual va colpejar. Aleshores, era menor i la Fiscalia el va deixar en llibertat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Anselm Llull, fa 11 mesos
Espanya biola dretz i ningú no la deté.
Vergonya!
Valoració:0menosmas
Per Aquest no té remei, fa 11 mesos
Que el fiquin a dins d'una gàbia i que el duguin a un zoològic de depredadors, almenys se pagarà el menjar i l'estada entre reixes, amb les entrades que se comprin.
Valoració:5menosmas
Per Dic jo, fa 11 mesos
Txac, txac...!!;
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente