cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

La marca de roba Rebolf se'n riu d'un client que els hi demana perquè exclouen el català: «Ves a fer unes cerveses amb els amics»

Nou menyspreu a la llengua. Rebolf és una marca de roba amb seu a la localitat catalana de Granollers. El seu web està en anglès i tota la comunicació a l'única xarxa que tenen, Instagram, la fan en castellà. Així, tal com se n'ha fet ressò aquest divendres Racocatalà, un usuari @xavidegr els hi ha preguntat si «hi ha cap motiu pel qual com a marca barcelonina hàgiu decidit ometre i menysprear el català a les xarxes socials i al web? I que això, que està a l'ordre del dia, us pot penalitzar i guanyar recel ara que tot just esteu començant?».

La resposta, en català, per part del responsable de xarxes de l'empresa tenia la voluntat de ridiculitzar-lo: «Gràcies per aquest missatge tan dolç. No menyspreem res, de fet, si haguessis vingut a l'esdeveniment d'ahir, hauries vist que no només comuniquem en castellà. Avui surts a fer unes cerveses amb els amics i ja veuràs com et passa aquesta preocupació».

Davant d'aquesta contestació, l'usuari ha insistit: «La meva pregunta és totalment seriosa i en cap moment suposa cap falta de respecte. En canvi, la vostra resposta en to jocós i relativitzador, sumada al fet que el vostre web (plataforma de servei) i el vostre altaveu (aquesta única xarxa) no contemplen en cap moment la llengua, sí que són una falta de respecte i un menysteniment cap a una preocupació legítima dels vostres clients potencials».

De nou, des de Rebolf li han dedicat una nova burla, un missatge amb caràcters xinesos que traduït significa: «Gràcies pels seus comentaris! El nostre departament d'atenció al client està revisant la vostra objecció. Salutacions».

L'afectat ha decidit compartir a Twitter captures d'aquest intercanvi de comentaris amb el següent text: «Aquest és el to grotesc i d'impunitat de 'Rebolf' (nova marca de roba de Granollers que avui anuncien alguns influenciadors) quan els demanes per què exclouen el català. És l'infern de la catalanofòbia i cal lluitar-lo perquè el bàndol escaldat sigui el que la perpetra».

Tal com ha explicat Racocatalà, l'usuari també ha denunciat Rebolf a l'Agència Catalana del Consum i a la Plataforma per la Llengua per incomplir el Codi de Consum.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ÒSCAR, fa dervers d'un any
HAN HAGUT DE RECTIFICAR. Ara sí ho tenen en català.
https://www.racocatala.cat/noticia/59457/riures-catala-tenir-web-catala-tres-dies
Valoració:2menosmas
Per Miguel Sastre Nadal, fa dervers d'un any
Si han contestat en xinès, queda clara la seva línea de subministrament.
Valoració:7menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
Por cierto.
Hace falta ser hortera para interesarse siquiera por la ropa de esa tienda.
Mira que es fea.
Rollo Hilfiger, pero en cutre.
El tal Dengra tiene menos gusto que la paella de Mercadona.
Valoració:-7menosmas
Per antifa (el ver), fa dervers d'un any
Ja sabeu, catalans de cor i de llengua, a Rebolf el millor que podeu fer-hi de compra és 0 euros, 0 cèntims. Potser així aprendran. Proposeu-vos-ho i passeu-ho !
Salut i independència !
Valoració:18menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
😂😂😂😂
Lo mejor es que el zasca es en catalán.
Bravo.
Valoració:-25menosmas
Per Antifa, fa dervers d'un any
Jajaja, qué bueno!! Es muy saludable reírse de estos tolais ultranacionalistas
Valoració:-34menosmas
Per Jaume Corbera, fa dervers d'un any
Llàstima d'aquest "els hi demana" del títol, que hauria de ser "els demana". Si pretenem defensar i normalitzar la llengua, ho hauríem de fer sempre respectant les normes de correcció. Usar la llengua incorrectament també és menysprear-la.
Valoració:14menosmas
Per Esqueix, fa dervers d'un any
Cutre, molt cutre, això de Rebolf
Valoració:41menosmas
Per Carme, fa dervers d'un any
Idò, no comprarem roba d'aquesta marca 🤷🏻‍♀️
Valoració:44menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente