algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Detingut un menor d'edat per prop d'una vintena de robatoris a vehicles al Raiguer

212513

La Guàrdia Civil d'Inca ha procedit a la detenció d'un menor, de 15 anys d'edat, com a presumpte autor d'almenys 16 robatoris a l'interior de vehicles, a Inca i Lloseta (Mallorca). El menor detingut, que ja compta amb nombrosos antecedents, ha estat posat a la disposició del Fiscal de Menors de guàrdia, que n'ha decretat l'ingrés en un centre de menors.

Segons ha informat la policia, durant el mes de març passat s'havia detectat un important augment dels robatoris amb un patró similar ocorreguts a diversos pobles del Raiguer. En tots els casos, el 'modus operandi' era el mateix. En concret, l'autor actuava de nit i rompia una o diversos vidres dels cotxes amb objectes contundents i prenia el que trobava a l'interior, des de diners en efectiu fins a ordinadors portàtils.

Després de les inspeccions oculars i la presa de diverses declaracions, es va arribar a la conclusió que l'autor havia de residir en la localitat d'Inca. A més, els agents van detectar que una targeta de crèdit sostreta d'un dels vehicles va ser utilitzada per a fer petites compres en línia amb enviaments a la capital de la comarca.

Aquesta darrera dada va ser determinant, ja que va possibilitar el reconeixement d'aquesta persona per part dels testimonis i va propiciar la seva posterior detenció. Amb aquesta detenció, la Guàrdia Civil ha aconseguit esclarir un total de 16 delictes, vuit dels quals ocorreguts en la localitat de Lloseta i altres vuit a Inca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.