algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
20°

Vox amenaça Can Alcover i l'OCB

L'organització neofeixista Vox ha publicat diversos missatges a les seves xarxes, acompanyats d'icones de bombes, on s'amenaça Can Alcover i l'Obra Cultural Balear.

El caçador i membre de l'organització extremista, Pedro Bestard ha enregistrat un vídeo davant Can Alcover on anuncia que «si Vox governa, no seguiran aquí, vivint com a faraons».

El representant de la sucursal a Mallorca de l'agrupació neofeixista critica que el Consell de Mallorca i l'OCB hagin signat un acord de col·laboració per posar a disposició del sector cultural els immobles de l'Entitat, Bestard ho titlla d'«ayuditas» i diu «no contents amb les 'ayuditas', han aconseguit que el Consell de Mallorca els financi les obres de rehabilitació de dues de les seves propietats, aquestes propietats en les quals celebren els seus aquelarres i on qualsevol persona normal no és benvinguda».

En el comunicat amenaçador no hi falta tampoc el component xenòfob: «Si tant els agrada el català, ja saben, poden agafar els seus trastos i partir cap a Catalunya i demanar allà subvencions».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente
Per Pep, fa dervers d'un any
S han de votar partits d'aqui d'Esquerres
Valoració:3menosmas
Per antifa (el ver), fa dervers d'un any
No busqueu als fatxes cercant la veritat o els ideals democràtics, no. El fatxum està a la vora dels nazis-purs i els dictadors, tot robant, mentint, amenaçant, manipulant, corrompent, falsejant, i robant tot el que poden. I com que al seu voltant tan sols es respira putrefacció, per aixó la gent bona, idealista i demòcrata els defuig.
Fatxes de la caverna, aquí no aconseguireu cap recolzament !
Salut i independència !
Valoració:5menosmas
Per Goriet, fa dervers d'un any
Afortunadament, als fatxes vos queden molts d'anys d'aguantar-vos el mal de ventre amb l'OCB, i a noltros molts d'anys d'enfotre-mos de voltros!
Valoració:7menosmas
Per Guillem, fa dervers d'un any
Pedro Bestard, un mal caçador sense escrúpols. Sembla que te els seus cans tancats amb poc espai, males condicions higièniques i envoltats de les seves pròpies merdes. Per això VOX es el partit ideal per a la gent com Pedro Bestard, molta bandera espanyola, molt d'anticatalanisme, mutis davant l'espoli fiscal de les Illes Balears, visca els toros i els toreros i el maltracta animal.
Valoració:13menosmas
Per Biel, fa dervers d'un any
Amb l'aparició de bombes al missatge, bé podria denunciar-se com a delicte d'odi. On hem de fer una caixa per prendre mesures legals contra ells per a que els hi caigui es pèl i sa pell dels ous?
Valoració:13menosmas
Per Eeeeeggpaña, fa dervers d'un any
Cada cop que sent un voxero me pega un callfret perque tots predican el mateix, odi, insults, amenaces i menyspreu a tot lo català, i pareix que a les illes que eran "de la calma" bufa el malvent que empeny una xusma fatxa intolerant i barroera.
Valoració:14menosmas
Per Mallorquín, fa dervers d'un any
Puede que las formas no sean las correctas, pero ya es hora de cortarle el grifo al facherio pancatalanista.

Barco de rejilla y para Tractoria.
Valoració:-31menosmas
Per demos, fa dervers d'un any
Despres d'elecciones s'haura tancat l'aixeta
Valoració:-23menosmas
Per antifa (el ver), fa dervers d'un any
Als feixistes fatxes de Bocs i els seus amics se'ls hauria de fer veure lo engrescadores que poden ser les seves intencions i redirigir-les en vers ells, fer-los beure la pròpia medecina. Com que són de la meseta, que "agafin els trastos i parteixin cap a la caverna d'on han sortit". Així les coses tornaria a l'estat natural.
Salut i independència !
Valoració:24menosmas
Per Volen tots els doblers per a ells., fa dervers d'un any
La Obra Cultural Balear té molts de socis. I si a vegades rep qualque ajuda de qualque institució nostra, no és menys cert que també ha sobreviscut sense aquest ajudes, com quan en Bauzá les hi va retirar per donar- les a una associació ultra afí al partit sl que ens referim, que se dedicava a escampar mentides i a adoctrinar a la gent més inculta en l'odi al nostre propi poble.
I el fons de la qüestió no n'és precisament d'altre, que el de que a aquest partit denunciador i assejador dels seus adversaris, hi ha molt de ganduls i molt de cobdicciosos, que pretenen viure dels impostos que pagam els ciutadans, així com dels fons econòmics de les nostres associacions culturals, sindicals, ecològiques i solidàries, que ells pisparien, sense tampoc tenir en compte que la majoria dels doblers que hi ha a les caixes d'aquestes associacions son quotes dels socis, donacions de particulars i venta d'articles com llibres, camisetes, bolígrafs, llepolies, etc.
I com a demostració, basta recordar que va fer un dels seus líders, amb la caixa de resistència feta de donatius de particulars, per ajudar a uns treballadors de l'ensenyança que estaven en vaga, o amb els doblers que posaren molts per ajudar a Valtònyc amb les despeses judicials d'una denúncia injusta, que precisament li posaren aquests mateixos. O també trobarem aquesta mateixa resposta, si pensam en perque se volen presentar com a diputats, consellers o regidors de les nostres institucions autonòmiques i locals, si precisament el que ells volen, és destruir l'estat d'autonomies, malgrat s'auto- qualifiquin com constitucionals. I no trobarem cap altra resposta plausible, que no sigui la de que ho fan per replegar doblers i viure com uns marajàs, sense fer-ne ni brot i a costa dels damés.
Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente