algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

El raper Pablo Hasél denuncia tracte policial vexatori en una visita mèdica

El grup de suport al raper Pablo Hasél, que és empresonat d'ençà del 16 de febrer de 2021, ha denunciat que ha rebut «tracte vexatori» per part dels Mossos d'Esquadra.

Tal com ha publicat el diari VilaWeb el grup de suport assegura que el raper no li van poder realitzar unes proves mèdiques perquè els agents que el custodiaven no el van voler «deixar a soles amb el metge».

Segons el grup de suport, les proves requerien que Hasél es tragués part de la roba, fet que vulnera el seu dret de la intimitat. Així mateix, denuncien que «no li van retirar les manilles en cap moment, tot argumentant que era el que dictava el protocol de seguretat». El seu equip legal denunciarà els fets davant la justícia.

«Sabem que aquesta és una pràctica que cerca humiliar en Pablo i desmoralitzar-lo per continuar ferm en la seva lluita revolucionària i així ho denunciem. Creiem que és una greu vulneració, que se suma a una llarga llista de perjudicis soferts amb el total consentiment de la Generalitat de Catalunya», diu el grup de suport.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
La denuncia es ridícula y forma parte de la guía del manual para calumniar a España. Las medidas son las edstablecidas para todo delincuente, aquí no puede haber caprichos ni privilegios. La seguridad e integridad del médico estaba en juego.
Valoració:-7menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
De buena se libró el médico.
Valoració:-7menosmas
Per Mallorquín, fa dervers d'un any
Ay, qué pena me da el gordito….Jajajjaajajaj
Valoració:-11menosmas
Per Vicenç, fa dervers d'un any
Menys mal que la Generalitat depèn d’un partit d’”esquerres”.
Valoració:11menosmas
Per Guillem, fa dervers d'un any
Gràcies Pablo Hasél per denunciar-ho i no defallir. La teva fermesa deixa al descobert la baixesa moral del Estat Espanyol i el seu sistema judicial, les Institucions Penitenciaries, el cos dels Mossos d’Esquadra i l'actual Generalitat de Catalunya. Visca la llibertat d’Expressió i maleïts siguin tots els opressors.
Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente