algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.93°
20°

Evacuen diverses famílies pel desbordament del torrent de na Borges a Manacor

204901

Diverses famílies han hagut de ser evacuades aquesta matinada en desbordar-se el torrent de na Borges a Manacor, cosa que també ha provocat talls a diverses carreteres, segons han informat el Servei d'Emergències 112 i l'Ajuntament de Manacor.

Durant la matinada s'ha activat l'alerta taronja del pla Inunbal per risc d'inundacions. Tres famílies han estat evacuades i una quarta ha estat reallotjada amb familiars.

Segons ha informat l'Ajuntament, s'han vist afectats vuit veïns. Cinc han passat la nit al Poliesportiu Municipal Miquel Àngel Nadal i esperen poder tornar als seus domicilis al llarg del matí per a valorar els danys. En cas que no puguin tornar a casa, l'Ajuntament els proporcionarà allotjament.

D'altra banda, el 112 ha informat de talls a la Ma-15 (carretera de Manacor) als quilòmetres 55 i 56,5, tot i que pocs minuts abans de les 9.00 hores s'havia reobert la circulació a la zona de Sant Llorenç.

També hi ha tancaments a la Ma-4022 (entre Son Carrió i Sant Llorenç des Cardassar) al quilòmetre 1; Ma-4030 (de Sant Llorenç a Son Servera) al km 2: i Ma-4015 (Manacor-Cales de Mallorca) al km 3.

La Direcció Insular de Carreteres recomana evitar la circulació per aquestes zones i ha demanat màxima precaució als conductors a Artà, Manacor i Sant Llorenç per l'estat de les carreteres a causa de l'aigua.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.