algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.53°
11°

Palma: Un home agredeix una dona per la seva condició sexual i la policia el salva d'acabar linxat

202665

La Policia espanyola va detenir i salvar d'un linxament un home d'origen espanyol i 45 anys d'edat que havia agredit una dona a Palma després d'insultar-ne una altra per la seva condició sexual.

Els fets varen tenir lloc dimarts passat al barri de Son Cotoner quan un home va insultar i proferir frases feridores a dues dones. Els insults es referien a la condició sexual d'una de les dones.

L'agressor va pegar un cop de puny al cap a una dona de mitjana edat. Com a conseqüència, aquesta va caure a terra mentre l'agressor continuava pegant-li cops.

Quan va arribar la policia al lloc dels fets, al voltant de 30 persones varen començar a pegar a l'home donant-li puntades i cops de puny. Davant això, els agents policials varen allunyar i arrestar l'agressor de la zona i varen establir un cinturó de seguretat per a evitar l'envestida de la multitud.

Els agents han indicat que l'home va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte d'odi, lesions i resistència.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vergonya!, fa dervers d'un any
Quina gentussa! Què l'importa a ell.amb qui dormen les altres persones, si awuestes son adultes i ho fan de motu pròpia?
És que tenim per awuí una gent, que no pot ser més primitiva ni més irrespectuós amb l'altra gent.
Valoració:7menosmas
Per Meteorit, fa dervers d'un any
M'alegra molt veure com el poble reacciona donant una bona pallissa a l'agressor masclista. Encara hi ha esperança en aquest món per a abans que caigui el meteorit.
Valoració:11menosmas
Per Sant Francesc, fa dervers d'un any
Tal faràs, tal trobaràs!
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente