nubes dispersas
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
11°

Arriben 127 guàrdies civils espanyols a les Balears per fer pràctiques

201559

Segons ha informat la Direcció general de la Zona de la Guàrdia Civil a les Balears, el coronel Hernández Mosquera ha donat la benvinguda aquest dimarts a 127 guàrdies civils que han iniciat el període de pràctiques a l'arxipèlag una vegada acabada la seva formació acadèmica.

El coronel en cap de la Zona de la Guàrdia Civil a les Balears, Alejandro Hernández Mosquera, ha donat aquest dimarts la benvinguda als guàrdies civils en pràctiques que s'han incorporat a les Illes.

Per illes, un total de 93 guàrdies civils ocuparan plaça a Mallorca, 25 ho faran a Eivissa i Formentera i a Menorca hi aniran destinats nou agents. A la fi de juliol, quan superin les últimes proves, 50 guàrdies civils en pràctiques se sumaran a la plantilla de l'illa d'Eivissa.

El coronel Hernández Mosquera els ha donat l'enhorabona per haver estat destinats a la Zona de Balears, unes illes on completaran la seva formació «amb garanties». Així mateix, els ha aconsellat que siguin «prudents» i mantenguin una presència «impecable»; tenguin una educació «exquisida» amb el ciutadà i usin el sentit comú, «fonamental per a resoldre situacions complexes» durant els serveis que ara començaran a prestar els nous guàrdies civils.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa dervers d'un any
Heu vist de quina manera ses Pitiüses són un cas especial dins Balears? Vint-i-cinc agents en pràctiques i llavò se n’incorporen cinquanta més...
Valoració:1menosmas
Per Inconvenients de treballar per l'estat espanyol, fa dervers d'un any
Pobres al.lots! Amb els problemes d'habitatge que tenim a les Balears, unit a tota la població estrangera i també als fet de que que aquí som catalanoparlants,el més probable és que no se sentin còmodos.
Si tinguéssim una policia autonòmica, no faria falta que aquests joves se sacrificàssin i podrien treballar a poblacions que a ells els son més familiars. Però així és la vida de tots els que treballen baix de les ordres de l'esrat espanyol, que han d'anar a on els envien.
Valoració:2menosmas
Per mallorquín, fa dervers d'un any
Bienvenidos. Estáis en vuestra casa.

Os encontrareis a algunos ultranacionalistas que os mirarán raro, pero dont´t worry, son pocos (muy pocos) y no muerden. Los reconoceréis por su mirada bovina...
Valoració:-6menosmas
Per Costafreda, fa dervers d'un any
127 guàrdies amb pocs desitjos d´integrar-se. I després es queixaran de que no són benvinguts !
Valoració:2menosmas
Per Nofret, fa dervers d'un any
Tant joves i tant lluny de casa. Pobrets, no hi ha dret que els destinin tan enfora per qüestions polítiques. No hi tenen cap feina a unes illes enmig de la mar Mediterrània. No hi fan cap falta i no hi han perdut res. Que els siguin lleus les pràctiques.
Valoració:5menosmas
Per Joanet, fa dervers d'un any
127 guàrdies civils espanyols... però en poden venir d'altres nacionalitats?
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente