algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

Detengut un professor de la UIB per agressió sexual i atemptat contra l'autoritat

La Policia espanyola ha detengut aquest cap de setmana un professor associat de la Universitat de les Illes Balears (UIB) i directiu d'una coneguda empresa del sector sanitari per un delicte d'abusos sexuals i per atemptar contra l'autoritat. Concretament, l'home hauria interferit en la celebració d'un grup aliè a ell en un restaurant del Passeig Mallorca de Palma, segons ha informat l'Última Hora.

Primer, s'hauria apropat a ballar amb una jove, situant el seu cos a l'esquena d'ella i fent moviments sensuals. En aquesta primera acció, el va aturar el pare d'ella, separant-lo d'ella, per evitar incidents. Poc després, es va aproximar a una altra dona, agafant-la pel cap, per intentar besar-la; fet que va aconseguir, tot i la resistència d'ella, contra la seva voluntat.

Davant aquests fets, diferents persones varen telefonar a la policia espanyola, però l'home va partir del local corrents. Així i tot, després que els agents entrevistessin els presents en el local, varen localitzar l'agressor per aquella mateixa zona.

L'acusat, quan va ser localitzat, va reaccionar tirant-se a sobre dels policies espanyols i clavant un fort cop de puny a la cara a un dels dos. Finalment, va ser detingut i traslladat al calabós.

Resposta de la UIB

El Consell de Direcció de la UIB ha condemnat les agressions protagonitzades presumptament per aquest professor associat. Atesa la gravetat dels fets, la universitat ha avisat que si es confirmen els fets, iniciarà la tramitació d'un expedient sancionador que, com a mesura cautelar, implicarà la suspensió de les tasques docents que tenia assignades aquesta persona.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.