cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

[VÍDEO] Denuncien que els guardes de seguretat de l'estació intermodal de Palma expulsen un sense sostre que es refugia del fred

Un usuari mallorquí de Facebook ha denunciat amb una sèrie de vídeos que els guardes de seguretat de l'estació intermodal de Palma fan fora de les cadires públiques un sense sostre que es protegeix del fred a l'estació.

El denunciant escriu que «Una pobra persona a l'estació intermodal, que no ha fet res, pelat de fred que fa a defora a les 6,30 del matí, arriba el de seguretat i el treu defora amb amenaces i ja se posava els guants per malmetre'l, JO HO DENUNCIÏ, a qui li puga interessar i així cada dia, no se que putes s'han cregut».

El denunciant ha penjat tres vídeos que, segons explica, corresponen a tres dies diferents, on es veu com diferents guardes de seguretat expulsen el suposat sense sostre. En els vídeos es veu com l'home expulsat es limita a estar assegut a les cadires de l'estació i en cap moment sembla molestar ningú.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Manuel Montaner, fa mes de 2 anys
Vergonyós!!
Valoració:2menosmas
Per Son terribles, fa mes de 2 anys
A la Intermodal envien uns guàrdies que haurien d'estar vigilats ells. Jo un pic que vaig agafar el tren, en hi va haver un que me va demanar el tiket després d'haver sortit de les barreres de seguretat, li vaig mostrar, i sense que jo li faltàs al respecte, me va dir que era molt maleducat. Jo no li vaig contestar i vaig passar d'ell, però pareixia que cercava tenir discusions i baralles amb la gent. Ho vaig posar en coneixement del SFM. però mai me contestaren i com que ja fa anys, no me contestaran mai.
És lamentable, que la gent que treballa perque hi hagi seguretat i tranquilitat, siguin tan o més violents que els presdumptes delibquents que hi pugui haver a les estacions.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente