algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

La Fiscalia arxiva el cas de les declaracions de l'influencer mallorquí Naim Darrechi on deia que enganya dones per no usar preservatiu

L'influencer mallorquí Naim Darrech, que té més de 26 milions de seguidors a TikTok, 7 milions a Instagram i gairebé 4 milions al seu canal de YouTube, va admetre sense embuts que enganya les seves parelles sexuals en dir-los que és estèril, per poder tenir sexe sense condó.

El Ministeri d'Igualtat va portar el cas a la Fiscalia i el Govern va anunciar que es querellaria contra el tiktoker per «possible abús sexual» i incitació a la violència contra les dones, i va demanar que se li tanqués el compte i el canal. Ara la Fiscalia Superior de les Illes Balears ha arxivat la denúncia.

El ministeri públic sosté que les declaracions estan emparades per la llibertat d'expressió, tot i que són desafortunades, irresponsables i socialment censurables. Afegeix que, per aquest motiu, «no poden, per si mateixes, ser objecte de consideració penal com a delicte d'odi o d'un altre tipus», sense perjudici de la seva possible valoració en altres fòrums o mitjançant les actuacions administratives oportunes.

«Els dic que soc estèril»

Naim Darrechi va fer aquestes declaracions en una entrevista amb el youtuber Mostopapi. Darrechi hi admetia que fa anys que enganya les al·lotes dient-los: «No puc, em costa molt amb condó». D'aquesta manera no en feia servir mai. També va afirmar: «Tio, és estrany que no n'hagi deixat cap d'embarassada tants anys així, o sigui que començaré a acabar sempre a dins».

Darrechi continuava l'entrevista explicant: «Mai ha passat res, estic començant a pensar que tenc un problema».

Quan l'entrevistador li va demanar si elles no li preguntaven res, ell va respondre que «sí, però els dic que som estèril». Va assegurar que els responia: «Tu tranquil·la, que jo m'he operat per no tenir fills.»

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pere, fa mes de 2 anys
Comportament totalment vomitiu d'aquesta persona, però els vostres comentaris destil·len xenofòbia per tot arreu. Igual els que sobreu sou vosaltres.
Valoració:1menosmas
Per arruix, fa mes de 2 anys
Totalment d'acord. Aquets element pot pasturar per Mallorca, pero no es mallorquí ni heu será mai. Afortunadament.
Ja mos podem figurar quina casta de seguidors te aquest llengarut.
Valoració:3menosmas
Per Perquè li deis mallorquí, a aquest energúmen?, fa mes de 2 anys
Aquesta persona no és mallorquí. Ha vingut aquí perque degué venir amb els seus pares, o perque aquí hi ha molta marxa, però no l'interessa res de Mallorca ni de les Illes Balears, viu dins el seu món i passa de noltros i de tot lo nostro.
Per favor: No li digueu mallorquí, perque no ho és i a sobre és una vergonya de persona que ofèn als homes mallorquins.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente