algo de nubes
  • Màx: 18.45°
  • Mín: 13.93°
18°

Indignació perquè un jutge obliga una jove que va patir una violació a parlar en castellà al judici perquè l'entenguin els violadors

Aquests passats dies s'ha fet, al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, el judici per la violació múltiple i repetida que va patir una al·lota de 17 anys a Manresa.

La jove va ser violada per quatre homes. Com ha passat en d'altres ocasions, el judici s'ha convertit en un nou malson per a la víctima que ha hagut de patir algunes humiliacions com haver de respondre una pregunta ofensiva per part d'una advocada de la defensa, que li va demanar «I en cap moment va intentar tancar les cames?»

La jove també va ser comminada, per un jutge, a parlar en castellà, ja que els acusats varen afirmar que no entenien el català.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 2 anys

Primer violada com a dona per part des quatre (4) individus i després com a catalanoparlant per part d'aquestos i sobretot per part des jutge. També violada com a persona amb dignitat corporal per s'advocada (una dona, preneu-ne nota) des quatre individus. Vaja, un ple

Valoració:2menosmas
Per mallorquí, fa mes de 2 anys

Parlar castellà en un judici??



IN TU LE RA PLA

Valoració:-2menosmas
Per Catalunya Insular, fa mes de 2 anys

Insubmissió lingüística! Parlar català sempre i arreu només depèn de nosaltres!

Valoració:19menosmas
Per Angelina, fa mes de 2 anys

Espanya és un nyap de decocràcia: Esnyapa.

Valoració:12menosmas
Per Que no ho trobin rar, si els tenim mania, fa mes de 2 anys

Si exigeix respecte als violadors i obluga a la víctima a parlar en Castellà, en actitut de respecte als que l'han agredida no m'extranyaria que també la condemnàs a ella a presó i a indemnitzar-los a ells. Per considerar que parlar en Català és més greu que anar violant a les dones que van pel carrer.

Valoració:19menosmas
Per Pobleret, fa mes de 2 anys

La violació es va fer en castellà o swahili? Fan vomitera aquestes exigencies. I el partit col.laboracionista d'ERC fent collonades a Netflix

Valoració:11menosmas
Per Nofret, fa mes de 2 anys

Patim un sistema judicial masclista, reaccionari, barroer i espanyolista. Abans que igualitari, imparcial, just i accessible per a la gent més vulnerable, la major part de les cúpules judicials espanyoles, defensen i valoren la unitat cultural i política del estat espanyol i així ens va.

Valoració:25menosmas
Per Lluís, fa mes de 2 anys

És molt important parlar la llengua dels violadors, així la propera vegada les dones podran dir " por favor no me violes", i així no les violaran.

Valoració:18menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 2 anys

És repugnant! Considera superiors els violadors a la víctima, perque ells son monolingües del Castellà.
Supòs que també els haurà de demanar perdó.

Valoració:21menosmas
Per Pepeta, fa mes de 2 anys

Indignant!!!
Això no és justícia. Són uns punyeteros fascistes.

Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente