algo de nubes
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 13.31°
17°

Detingut a Manacor un menor acusat d'agredir un educador i d'amenaçar de mort un altre

190189

La Policia espanyola ha detingut un jove, menor d'edat, com a presumpte autor d'una agressió amb un ganivet multiusos a un dels educadors d'un centre de menors, situat a Mallorca, així com a una de les seves educadores i amenaçar-la de mort.

Segons ha informat la Policia aquest diumenge en nota de premsa, el menor va agredir amb una navalla a un educador i va amenaçar de mort a una altra educadora, la setmana passada. Per la qual cosa es va decidir canviar de centre el menor.

Va ser dimarts passat, entorn de les 17.00 hores, quan el menor va ser informat del trasllat a un altre centre, pels diversos episodis de mal comportament, que havia protagonitzat durant prop de mig any.

El jove va reaccionar de manera violenta, es va enfrontar als educadors i va llançar una llamborda a un educador i va fugir.

Els agents de policia, en tenir coneixement dels fets, varen iniciar una investigació per localitzar el presumpte agressor.

Finalment, els agents varen localitzar el presumpte autor dels atacs a Manacor, el varen detenir i el varen ingressar a un altre centre de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.