algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Troben un mort en aigües de Cabrera

189209

Un cos sense vida i en avançat estat de descomposició ha estat trobat en aigües de Cabrera per Salvament Marítim, segons han informat la Guàrdia Civil i la Delegació del Govern espanyol a les Balears.

El cos ha estat albirat per l'helicòpter de Salvament Marítim poc abans de les 15.00 hores. En arribar al punt a les 15.53 hores amb l'embarcació 'Libertas' de Salvament Marítim, s'ha confirmat la troballa.

Cal recordar que aquest dimecres continuava el dispositiu de recerca dels tres migrants desapareguts en el naufragi d'una barca a Cabrera dilluns passat. Aquell dia varen ser salvades de la mar 14 persones, tot i que es creu que els ocupants de la barca eren 17.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per És molt trist, fa mes de 2 anys

És una tragèdia de dimensions èpiques. Però dissortadament, hi ha gent sense empatia ni cor, que se dedica a utilitzar aquest drama per fer política bruta en favor seu.
És tristíssim i en dos sentits: Un, perque veim com milers de persones moren al mar fugint de la guerra, de les màfies o de la fam i l'altre, perque pareix que a molts no els importa en absolut, malgrat hi hagi una llei que especifica tot el que no se pot fer, el que
se pot fer i el que s'ésta obligat a fer, quan se navega a la mar.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente