algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Salvades 14 persones en aigües de Cabrera i desaparegudes tres més

Salvament Marítim ha salvat aquest dilluns un total de 14 persones en aigües de Cabrera. Tres persones més continuen desaparegudes.

Segons ha informat la Delegació del Govern espanyol a les Balears, un iot ha avisat Salvament Marítim de la recuperació de dos cadàvers, però en arribar els Serveis d'Emergència han constatat que les persones estan vives.

Fins a la zona s'han desplaçat Salvament Marítim i la Guàrdia Civil, que després de trobar nou armilles salvavides flotant a la mar, han salvat nou persones a bord d'una barca. Els ocupants estan sent traslladats al port de Palma.

A més, tres persones han estat salvades de l'aigua amb vida i ja han estat traslladades a un centre hospitalari.

En un primer moment, Salvament Marítim havia comunicat l'albirament per part d'un veler d'una xifra aproximada de 17 cossos sense vida.

Els ocupants de l'embarcació trobada han assegurat que portaven deu dies de travessia i en la barca viatjaven 17 persones, i algunes d'elles es varen llançar a l'aigua. Per tant, Salvament Marítim i Guàrdia Civil continuen amb l'operatiu per a intentar localitzar tres persones que suposadament estan desaparegudes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.