algo de nubes
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

Delictes contra la fauna: intervenen 61 tortugues mediterrànies en dos habitatges de Menorca

La Guàrdia Civil ha informat aquest dissabte de la intervenció de 61 tortugues mediterrànies repartides en dos habitatges a Menorca, una troballa que ha estat fruit de la recerca posada en marxa després de rebre diverses informacions d'una associació de l'illa.

Per aquests fets han estat investigades tres persones per un suposat delicte contra la flora i la fauna, així com per la tinença i cria d'espècies protegides.

Les tortugues han estat traslladades al Centre de Recuperació de Fauna Silvestre de Ciutadella, que gestiona el GOB de Menorca, a l'espera que siguin retornades al seu medi natural.

Des de la Guàrdia Civil han explicat que les tortugues mediterrànies es troben en el conveni de la Convenció sobre el Comerç Internacional d'Espècies Amenaçades de Fauna i Flora Silvestres, així com en la llista vermella del 'International Union for Conservation of Nature' d'espècies amenaçades d'extinció, per la qual cosa està absolutament prohibida la captura d'exemplars salvatges, mentre que la seva cria i comerç està sotmesa a reglamentació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.