algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Violació múltiple a una al·lota de 19 anys a Formentera: de moment hi ha dos homes detinguts

Els darrers dies de juliol, una al·lota de 19 anys va patir una violació múltiple a Formentera i una setmana després va denunciar els fets.

La Guàrdia Civil ha detingut a Formentera dos homes com a presumptes autors de l'agressió sexual contra la jove de 19 anys, en la qual també hauria participat un tercer agressor que hauria fugit a Marroc.

Els arrestats, dos homes de 32 i 37 anys, han estat traslladats a Eivissa i el dilluns passaran a disposició judicial.

Consell de Formentera

El Consell de Formentera, en un comunicat, ha lamentat «profundament» els fets i ha rebutjat «de manera enèrgica» l'agressió. Des de la institució han incidit en què ni aquests delictes, ni cap agressió contra la dona, «poden tenir cabuda en una societat moderna i igualitària».

«Esperem que la Justícia actuï amb celeritat davant aquest fet tan greu», ha puntualitzat el Consell, que ha assegurat que emprendrà les accions necessàries per a continuar sensibilitzant sobre la violència contra la dona.

Armengol

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha expressat aquest dissabte «dolor i ràbia» per la violació a Formentera d'una jove de 19 anys.

En un missatge publicat en el seu compte oficial de Twitter, la presidenta ha ofert tot el seu suport a aquesta dona i totes aquelles que han sofert una agressió similar, assegurant que «no estau soles».

També ha considerat que «la Justícia ha d'imposar als responsables la màxima condemna» perquè «les dones mereixen viure lliures i segures». Finalment, ha reivindicat la fi de les violències masclistes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.