algo de nubes
  • Màx: 16.3°
  • Mín: 7.61°
16°

Armengol ofereix asil a les dones i nines afganeses i una fundadora de Vox li demana si és perquè «necessitau nines per als puters de l'illa?»

Aquests dies, tant la presidenta del Govern, Francina Armengol, com la Consellera d'Afers Socials i Esports, Fina Santiago han demanat al Govern espanyol i a les institucions de la Unió Europea que facin tot el possible per garantir la vida, la integritat i els drets de les dones a Afganistan, després del retorn al poder dels talibans.

Des del Govern s'han oferit les Illes Balears per acollir persones refugiades provinents d'Afganistan i s'ha oferir asil a dones i nines afganeses que vulguin fugir dels talibans.

Els oferiments del Govern han estat rebuts amb sarcasme i bromes de dubtós gust i legalitat fetes des d'uns altres talibans, els de l'espanyolitat. Així dirigents del partit ultraespanyolista han qüestionat aquests oferiments i han recorregut a un humor macabre i violent.

Fins ara la que ha arribat més lluny ha estat la periodista i fundadora de Vox, Cristina Seguí, que en resposta a la notícia que el Govern s'ofereix per acollir dones i nines afganeses, ha llançat una pregunta a Armengol: «heu de menester nines per als puters de l'illa?»

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Bocs, fa mes de 2 anys

Vox hauria de ser una ONG per recollir tota mena de tarats universals, en règim tancat i sense cap influència damunt la societat.

Valoració:6menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

@ Tià,
Me parece fatal que insultes de esa manera a los comentaristas.

Valoració:-5menosmas
Per totrecursos, fa mes de 2 anys

@Increïble MÉS i el Pi desapareixeran abans que VOX, ja que Balears és la comunitat autònoma més espanyolista i més catalanòfoba i molt pitjor que al País Valencià ja que a Balears el català despareixerà abans a Balears que al País Valencià.

Valoració:0menosmas
Per Pobra!, fa mes de 2 anys

No vos ne rigueu. Si noltros haguéssim viscut amb Ortega Smith, malgrat només fos com company de pis, també estariem traumatitzats. Figurau-vos ella, que també dornia amb ell.

Valoració:8menosmas
Per Increïble, fa mes de 2 anys

Quan VOX desapareixi de l´Illa, en quedarà qualcun?

Valoració:8menosmas
Per Tià, fa mes de 2 anys


M'agrada molt que aqueixa carronya, aqueixa gent tan baixa, inhumana, mostri el llautó, que posi en evidència el podrimener que són.

Valoració:12menosmas
Per Pep Corba, fa mes de 2 anys

L'error de base,és ser fan d'aquesta brutici,de partit?,i gonella.

Valoració:10menosmas
Per Rar seria si en fes qualcuna de bé., fa mes de 2 anys

Aquesta individua està bollada i és una impresentable. Però el que és preocupant, és que hi hagi empresaris que la paguin i li oferesquin llocs de treball. interessants pels que no està preparada ni titulada, a canvi d'amollar animalades com aquesta i de més greus i de tractar de desestabilitzar la democràcia. I no és just a aquesta, si no a momlts d'altres individus de la seva calanya i al seu horrible partit.
I mentres dónen a aquesta gent el que no se mereix, ténen als treballadors de les seves empreses explotats, sense drets i mal pagats.
Aqui hi ha el vertader problema, junt amb que aquests son els que reben més ajudes públiques,sortides dels doblers de tots noltros i que acaben díns de les butxaques d'aquests mals ciutadans. I que mai no s'els castiga per les seves irregularitats ni per finançar partits feixiistes, antidemocràtics i anticonstitucionals, no perque una pobra dement frustrada digui animalades.

Valoració:14menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 2 anys

Més enllà de sa condició d’impresentable d’aquesta tal Cristina Seguí, es govern de n’Armengol s’ho ha de prendre com a un avís que no torni a passar allò que ja passà i n’extremin ses mesures

Valoració:17menosmas
Per Ja se torben, en denunciar-los devant els jutjats, fa mes de 2 anys

Son escòria i s'han d'il.legalitzar. I s'ha de fer ara, abans de que ells il.legalitzin als damés, com son els seus plans.

Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente