nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
22°

Investiguen la resposta de l'112 d'Astúries a Gloria Santiago quan va telefonar per fer una denúncia i la varen renyar

El Servei d'Emergències del Principat d'Astúries (SEPA) ha decidit aquest dilluns obrir un expedient informatiu després de la telefonada que va realitzar a Emergències, l'112 en el cas d'Astúries, la vicepresidenta del Parlament i diputada d'Unides Podemos, Gloria Santiago, divendres passat.

Aquest dia, Santiago va presentar una denúncia davant la Guàrdia Civil contra un home que s'hi hauria masturbat darrere d'ella mentre realitzava per Astúries, a Navia, el tram del Camí de Santiago. En exposar el cas en públic per xarxes socials va afirmar que quan va telefonar al número en qüestió, l'havien «renyat» per anar totasola.

Durant el cap de setmana, segons han confirmat a Europa Press fonts del Govern asturià, es va iniciar una investigació sobre el que va passar.

Després d'aquest procés, s'ha decidit incoar expedient informatiu sobre la resposta que va fer la treballadora de l'112 Astúries a Santiago. L'objectiu d'aquest procediment és analitzar més el context. De l'expedient es pot derivar una sanció o no a l'operària. Les fonts consultades esperen que el resultat del mateix es conegui en aproximadament una setmana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lluís, fa mes de 2 anys

És de sentit comú que de vegades no es pot anar sol/a. L´altre dia a Barcelona a 2/4 de 7 del matí vaig seure en un lloc on hi havia trenta bancs buits sense ningú i varen venir tres nois precisament a seure al meu costat amb unes pintes que feien por. Vaig marxar corrents i encara corro.Aquesta telefonista del 112 té tota la raó i la Glòria potser que sàpiga com està la cosa d´una vegada i per totes i que no denunciï la telefonista que la va ajudar.

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente